Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pritisak u gornjem dijelu vrata!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pritisak u gornjem dijelu vrata!

    Pozdrav ekipa,neznam dali je ovo ozljeda ili nešto drugo, opasno il ne,pa zato molim ako neko zna ili već ima tema o tome da mi da link ili napiše tu!
    Radi se o: U petak sam radio čučanj i zadnju seriju sam se dosta izmučio da ga dignem i malo mi je štanga pritisla vrat nakon čega me u gornjem djelu vrata znači mišići pored kralježnice(ili ako ima neka žila) uhvatio pritisak i automatski me malo bolilo u sljepočnicama! Izgleda da sam sa štangom pritisnuo to. Došao je vikend nisam išao u teretanu i nije mi bolilo ništa,danas kad sam došao kad bi se malo zagrijo odnosno počeo radit vježbe(govorim koje su zadane,nisam se predugo zagrijavo prije vjezbanja) opet me uhvatio taj pritisak u gornjem dijelu vrata znači tamo skoro di glava počinje i bol u sljepočnici,nije to neizdrživa bol ,ali je jako neugodna i ubije volju jer je glava pod pritiskom! Molio bi ako neko zna,dali je problem u nedovoljnom zagrijavanju i istezanju prije treninga ili je riječ o nekom ozbiljnom problemu?

    Hvala

  • #2
    Re: Pritisak u gornjem dijelu vrata!

    Našo sam,treba promjenit polozaj vrata,treba ga dobro ugrijat i razgibat i ciljane vježbe za vratnu kralježnicu,samo meni nije jasno kako mi ništa nije bilo prošli tjedan od ponediljka do petka i onda i petak nakon čučnja me čopi

    CERVIKOCEFALNI SINDROM- bol je prisutna u stražnjem i gornjem dijelu vrata sa sijevanjem u sljepoočnice i prema čelu, otežanim pokretima, vrtoglavicom i mučninom uz povećanu napetost mišića. Tegobe su vezane za degenerativne promjene u području vertebralne arterije i pratećem vegetativnom živčanom spletu.
    Last edited by ufcstart; 26-02-13, 00:51.

    Comment


    • #3
      Re: Pritisak u gornjem dijelu vrata!

      Ako iko bude imao ovakav problem kao ja(nadam se da neće) evo jednog korisnog video ja sam ga danas primjenio u teretani prije vježbanja i stvarno djeluje jer smanjuje bol i zagrije mišiće vratne kralježnice http://www.youtube.com/watch?v=rmcQEncjXV0

      Comment

      Working...
      X