Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bol u listovima - jel to moze biti do tih proteina?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bol u listovima - jel to moze biti do tih proteina?

    Pozdrav!
    Ovako imam uzasan problem, idem u teretanu 2 mjeseca nakon sto sam imao mjesec dana pauzu(6 mjeseci posle godine) uz to treniram nogomet 3x tjedno, prije 2 tjedna sam uzeo Power Mass 1500g (1:1 ugljikohidrati i proteina s dodatkom kreatina)

    Problem: na nogometu zadnjih tjedan dana ne mogu trcati ni 20 min, odmah me pocnu kociti listovi sa strane, ove vanjske zile, i toliko mi se ukoci da mi nakon 10 min. utrne cijela potkoljenica i moram prekinuti trening ili utakmicu.

    Taj problem sam imao i prije 5 mjeseci dok sam isto uzimao taj isti power mass, pa sam imao pauzu od njega pa mi je bilo bolje, i sad do prije tjedan dan opet pocinje. e sad jel to moze biti do tih proteina?

    rekao sam da cu ih bas prestat uzimat na tjedan-dva da vidim hoce mi biti bolje. Ako bude do tih proteina, da odustanem od njih ili samo da zamjenim sa nekim drugim od drugog proizvođača jer nisi svi isti jel.

  • #2
    Re: Bol u listovima

    ma nevjerujem da je do toga, prije ce bit od treninga povreda, ili mozda grcevi u misicu, previse isrcpljenosti, manjak elektrolita i soli, pozz
    ”Da bi se fizicki I mentalno osecali dobro I da bi vam misici rasli,morate da uzivate,I da,kao I ja sada,sa nestrpljenjem ocekujete svoj sledeci obrok.
    Zasto Markus Ruhl nije pobedio na vise takmicenja? Odgovor je jednostavan :njegova pojava deluje zastrasujuce za svakog,ukljucujuci i sudije.

    Comment


    • #3
      Re: Bol u listovima

      a sta bi onda trebao uzimati da me to prestane jer moram to sto prije rijesiti.

      i cudno je kako bas u tom periodu uzimanja proteina, ti problemi se jave, a proteine uzimam samo kad imam duge i naporne treninge, pa moze biti i od njih i od duplih treninga

      Comment


      • #4
        Re: Bol u listovima

        Ako misliš da je od proteina onda prboaj ne uzimati, pa ćeš se uvjerit da nije do toga. Jer da je od proteina kak ti kažeš onda bi to imao non stop. Valjda jedeš proteine u hrani. Prvo vidi šta su proteini.

        No probaj eksperimentirati, ali nemoj u to vrijeme ne uzimanja raditi promjene u treningu, prehrani itd.

        A probaj uzeti magnezij za grčenje mišića.
        http://www.building-body.com/uloga-m...om-zivotu.html

        Web trgovina
        http://www.building-body.com/shop/in...r_tag=Magnezij
        The only thing necessary for the triumph of evil is for good people to do nothing

        Comment

        Working...
        X