Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iskakanje ramena ?!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Iskakanje ramena ?!

    Lijep pozdrav,

    Znači moj problem ide ovako

    Prije nekih 3-4 mjeseca kad sam radio podizanje bučica iznade glave na sjedečki mi se to dogodilo prvi puta, radio sam s bučicama do otkaza 15, 17,5, 20 znači svaka kilaža jedna serija i onda se spustio na 17,5 i na 15 i kada sam radio s 15 do otkaza lijevo rame kao da mi je prema unutra otišlo brzo sam se ustao i kada sam vidio se u ogledalu nisam mogao vjerovati, rame mi je stajalo skoro ispred prsa, u stanju šoka sam brzo zabacio iza rame, sva sreća pa saam imao uteg u ruci pa mi je to pomoglo da ga "namjestim" . Jedno tjedan dana sam imao gadne bolove i mazao sam onim mastima za hađenje tog djela. 3 crte imam, odnosno strije na zadnjem djelu ramena.

    Sad ujutro brišem laptopa s tom lijevom rukom i opet mi se isto dogodi !?!?

    Sad mene zanima slijedeće, lik iz teretane mi je rekao da nema šanse da je to do iskakanja ramena jer to užasno boli pa je onda meni jednim djelom i laknulo pa me zanima od iskusnijih ljudi kako se onda to naziva ?

    Mislim ići narednih tjedni na slikanje, jer me strah dok recimo radim bench 1 rep max da mi se ne dogodi to opet ili kod vojničkog potiska da se to ne dogodi

    hvala unaprijed na odgovorima

  • #2
    Re: Iskakanje ramena ?!

    ista stvar mi se sestri dogodila ima tjedan dana. iskocilo joj rame , a ona ga odma namistila i pocelo je bolit. i nista; isla je na masazu i stavljala obloge i mazala deep reliefon i prestalo je brzo. i onda napravila pauzu tjedan dana i sad je dobro.
    ISUS PAPA KRŠČANIN !!!

    Comment


    • #3
      Re: Iskakanje ramena ?!

      Meni se to prvi put dogodilo dok sam plivao. Sad mi "iskoči" tu i tamo, ali se odmah i namjesti, ne osjećam nikakvu bol osim te trenutne. Naravno, isto me strah da mi se to ne dogodi dok radim se neki većim težinama. Primjetio sam da kolko tolko mogu predvidjet, pa onda usporim ili stanem sa vježbom. Ja mislim da mi je to zbog slabosti zadnjeg ramena, i nije mi niš iskakalo odkad sam skužio da ne smijem prebacit ni malo težine na taj dio ramena.

      Comment


      • #4
        Re: Iskakanje ramena ?!

        ja sam si sje.. oba ramena ma military pressu
        bio sam nadobudan natoravio sam se zestoko
        i prošlo evo godinu dana skoro i još mi škljoca
        neki krac u oba ramena

        tipa iden spavati legnem na bok neštko škljocne
        dignem ruku u vis opet škljoca
        nikakve masti tu ne pomažu..

        ali nema predaje
        nek škljoca kgj

        Comment

        Working...
        X