Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gornji dio tijela: Desna strana raste, a lijeva ne...?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gornji dio tijela: Desna strana raste, a lijeva ne...?

    Pozz svima .

    Ovako . Imam 17 god . 181cm , 74kg , treniram boks (pola godine) , prije toga kickboxing (2.3godine) i teretanu pohađam oko 3 godine , i trčim skoro svakidan (metodom HIIT) . Što se tiče leđa s time sam zadovoljan . Imam sasvim solidan trokut
    Trbušnjaci također oke
    Ali problem mi je sljedeći . Ruke (triceps . biceps) i ramena , te prsa . Desna strana stalno kao da raste i za lijevu stranu . Desna strana raste , a lijeva ne . Poslje treninga su mi ruke kao da se napušu , točnije tvrde kao kamen . U teretanu idem oko 19h . Sutra ujutro kao da nisam vidio teretane . Desna ruka još nekako , ali lijeva sve opušteno , labavo .

    Kao što sam več rekao lijevo rame i biceps , triceps nikako da počme rasti . Stoji i nemrda . Neznam kako da pokrenem rast . Pokušavao sam sve moguće . Radio sam i s bučicama jer sam čuo da vjerojatno desna šlepa lijevu slabiju kad radim šipkom . Probao sam s lijevom rukom teže stvari dizat , ali sve u svemu nije ništa pomoglo .
    Prsa su nesimetrična , nije velika razlika , ali vidljivo je .

    Do sad nisam nikad bio ništa . Ali razmišljam uzeti Kreatin , jer ne vidim drugog izlaza da dobijem mišićnu masu . Znači moj cilj nije biti neka mrga , nego imati atleski izgled . Razmišljao sam da pređem u lakšu kategoriju , 69kg , ali onda bih vjerojatno izgubio mišićne mase , kud je skoro ni nemam , tu još da izgubim xD

    Znam da sam raspleo , napravio roman od ovog . Ali stvarno mi treba pomoć . Koga god bih pitao svi bi rekli radi i doči če to na svoje . Ali ako u 3 god nije došlo samo na svoje , onda bi mi dobro došla pomoć vaša kojih znate . Kažem dugo je , ali vjerujem da vam što detaljnije , lakše vam je skužit o čemu pričam.

  • #2
    Re: Problemi s gornjim djelom tijela ..

    Ne znam kako ćeš do mase ako imaš i trening boksa i SVAKI dan hiit i još teretana - previše aktivnosti koje troše previše kalorija. Masa + hiit = loš kombinacija. Definicija + hiit = dobra kombinacija. Dakle, za početak zaboravi na hiit. Onda pametno posloži prehranu kojom ćeš kompenzirati veliku potrošnju kalorija na treningu boksa.

    Kaj se tiče nesimetričnosti, za početak lijevu ruku i rame treniraj kao i do sada, a desnu svaki drugi put, s time da za lijevu stranu ubaci koju extra seriju u tjednom rasporedu. Vidi kako će se razvijati situacija kroz koja 2 mjeseca. Ako i dalje nema pomoći, zanemari jedno vrijeme desnu stranu i posveti se lijevoj, dok se ne popravi.
    Hrana se važe sirova. Žutanjak je super.

    Comment


    • #3
      Re: Problemi s gornjim djelom tijela ..

      Kolega fala puno na savjetu

      Comment


      • #4
        Re: Problemi s gornjim djelom tijela ..

        Čoječe, mjenjaj boju slova jer zasljepljuje
        Chill bro

        Comment


        • #5
          Re: Problemi s gornjim djelom tijela ..

          Ma čovječe imam problem , lako je za slova xD

          Comment


          • #6
            Re: Problemi s gornjim djelom tijela ..

            ja ne kontam...problem sa simetrijom pa zelis uzet kreatin. ja nesto ne vidim ili ?
            Originally posted by Bilderčić
            Originally posted by Dehydronator
            sve do grama tjedno je natural
            gram tjedno ???? ma da covjece pa de onda izracunaj za 1 god. koliko bi trebao dobit misica
            48 grama ? ahahahhahahahahhahahahaha

            Comment

            Working...
            X