Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plan treninga i par pitanja o mom trenutnom treningu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plan treninga i par pitanja o mom trenutnom treningu

    Dakle što se tiče prehrane,kruh,šećer,masno sam sveo na minimum,cardio ne radim poslije treninga,krećem se dosta na poslu a i uveo bih cardio 1-2 tjedno ako je potrebno. Već sam pisao nedavno kako mi je cilj skinuti belly fat, imam 72,5kg visok sam 175cm, ovako kada se pogledaju brojke to uopće ne izgleda strašno ali mrzim vidjeti ove bokove i stomak.E sad,ja idem već oko 2 tjedna u teretanu i odmah u početku sam primjetio kako sam zapravo skroz slab naspram prije kada sam išao, benč ne mogu ni 40kg 3-4 serije odrediti,bučice 10-12kg koristim,deadlift 50-60,lat mašina 35kg...Baš me to nervira,ali opet nadam se da će to doć na svoje poslije mjesec-dva.Međutim problem se pojavio u tome što ne mogu dobiti pravu upalu nikako, evo primjer jučer sam radio noge i biceps, zadnju ložu sam bio uništio baš,danas ne osjećam upalu zadnje lože nikako nego samo malo kvadricepsa,listova također ništa (za njih sam uradio 1 vježbu,3 serije do otkaza), biceps sam radio prvo sa ez šipkom 4 serije po 8-12 komada,pa onda hammer pa onda dumbbell alternate bicep curl i bas sam osjetio pump nenormalno, i danas ne osjecam nikakvu upalu bicepsa..Ista stvar je tako bila sa prsima nisam dobio upalu,,pa se preispitujem u cemu bi mogao biti problem,jel mozda problem sto radim 45 sekundi pauze izmedju ponavljanja,a 2 minute između vježbi?, i također mi se čini da vrlo brzo završim trening (cca 40min)...dakle ovaj tjedan radio, prsa/triceps,leđa/stomak,ramena,pauza,noge/biceps,danas i sutra pauza. Možda je i problem u rasporedu vježbi,nemam pojma,volio bih pronaći neki workout plan koji mi odgovara,al ne znam da li da tražim neki lose fat exercise plan ili build muscle exercise plan jer mislim da bi se ovo salo moglo skinuti i nabiti misicne mase uz pravilnu prehranu malo cardia i ispravan trening,a zasad me samo plan treninga zeza... i da marenda na poslu,volio bih da mi se to malo objasni,što jesti?...i pijete li proteine na dane odmora?

    eto post je malo duzi,al to mi je bilo na dusi
    Last edited by Krustyy; 12-09-15, 19:41.

  • #2
    Re: Plan treninga i par pitanja o mom trenutnom treningu

    sta nema nikog tko bi pomogao??

    Comment


    • #3
      Re: Plan treninga i par pitanja o mom trenutnom treningu

      Preobična i već puno puta prožvakana tema, zato nema odgovora.

      Ako nema upale ne znači da je trening bio loš.

      Ako si sam slagao trening, vjv je loš. Nađi neki početnički, starting strenght, 5x5, ili nešto..kreni s tim za početak pa s vremenom mijenjaj, prilagođuj...

      Marendaj šta god oces, šta ti odgovara. Šta ti je u skladu sa dnevnom prehranom.

      Ako ne možeš unijeti dovoljno proteina krutom hranom, možeš ih popit, čak i u dane odmora.
      The day you started lifting is the day you became forever small. Because you will never be as big as you want to be. Or as you think you are.

      Fak me, right?

      Comment

      Working...
      X