Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arnold Classic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Arnold Classic 2010

    Originally posted by kyzo
    Eastern time, peta vremenska zona zapadno od greenwicha
    Aaaaa,znači da počinje za koju minutu yuuuuhuhu

    Comment


    • #17
      Re: Arnold Classic 2010

      ARNOLD CLASSIC 2010: PREVIEW
      Za ovogodišnji Arnold Classic se provodi ogromna reklamna kampanja, mnogi smatraju kako će se upravo ove godine u povijesti natjecanja sukobiti najjači i najbolji u Columbusu.







      Oni koji naglašavaju gore navedeno vjerojatno su zaboravili da su četvorica kandidata za prvaka natjecanja već 2008. godine zauzeli prva četiri mjesta – međutim, činjenica je da su svi stekli još veću reputaciju, no ne smijemo zaboraviti ni to da će se prijaviti i drugi, a u bodybuildingu su se već događala iznenađenja. Pogledajmo sada redom natjecatelje!



      Kai Greene

      Stiže na Arnold Classic kao nositelj titule Predatora, prošle godine je s fantastičnom kondicijom podsjećao na Ronniea Colemana, a sa strašnom veličinom, ogromnim bedrima i nezamislivim leđima bez diskusije pobjedio na showu. On je apsolutni favorit – bez obzira, što su ga na Mr. Olympiji dvojica sadašnjih rivala pobijedila, ali Kai nije bio u vrhunskoj formi, jer je pretjerao s dijetom za natjecanje. Pripremni video pokazuje njegovu sadašnju formu, ali prema tome je teško ocijeniti njegovu spremnost na natjecanju jer do natjecanja trebaju proći još 4 tjedna. Ali njegov trener tvrdi da neće ići mnogo ispod 130 kg, koliko teži sada. No, kilaža je na drugom mjestu, kondicija je sada mnogo važnija.



      Dexter Jackson

      Dexter je već tri puta pobijedio na natjecanju, s eventualnom četvrtom pobjedom bi izjednačio rekord Flexa Wheelera, 2008. godine je postao je i Mr. Olympije – što niti jedan od njegovih rivala ne može reći za sebe – i mada je izgubio naslov, nikako ne smijemo zanemariti što svaki put pokazuje vrhunsku suhoću i očaravajuću estetiku na pozornici – tako da nitko ne može računati s tim da neće biti u formi. Prvak se priprema u velikoj tišini, tako da ne znamo kako napreduje, ali se ranije izjasnio da na natjecanju želi obraniti titulu prvaka - dakle ne nedostaje mu samopouzdanja.



      Branch Warren

      Branch je temeljem rezultata zadnjeg natjecanja «najveći as», jer je na Olympiji sa svojom brutalnom formom sve ostavio iza sebe – osim Jaya Cutlera, ali se sada s njim ne mora boriti. Texaški pitbull je već sakupio tri naslova najmišićavijeg kandidata na Arnoldu, ali mu je do sada uvijek zbog nečega izmaknulo prvo mjesto – nastoji to promijeniti, a sada ima i šansu za to. Temeljem pripremnih videa čini sve u interesu toga da intenzivno vježba i tvrdi da je uspio poboljšati svoje slabe točke: gornji dio leđa i ruke, samo mora ponoviti prošlogodišnju brutalnu kondiciju – da li će u tome uspjeti, saznat ćemo preko vikenda.



      Phil Heath

      Phil je 2008. temeljito uzburkao svijet bodybuildinga, i osigurao sebi mjesto među najboljima sa osvojenim trećim mjestom na Mr.Olympiji, nakon toga 2009. se nije natjecao nigdje, kako bi se mogao u potpunosti koncentrirati na osvajanje naslova prvaka, ali se na dan natjacanja razbolio i time pokvario formu. Zbog prestiža sada više ne može izostaviti proljeće, nastojat će dokazati na Arnoldu da se prošlogodišnja greška dogodila samo jednom prilikom. Manje ga spominju kao favorita, jer sada nema toliko buke oko njega kao proteklih godina, ali ako uspije prezentirati obećanih 5-6 kilograma dodatnih mišića i odgovarajuće ih definirati, tada ima dobre šanse s prvim mjestom otići iz Columbusa.



      Toney Freeman

      Toney je na svakom natjecanju favorit jer zajedno sa svojom visinom raspolaže s ogromnom masom i s jednim fantastičnim X oblikom, i ako tome dodamo savršenu kondiciju i punoću, malo tko uspjeti će ga pobijediti - ali to neće biti tako zauvijek. Na Olympiji je već bio među pet najboljih, ali je tjedan prije u Phoenixu, na nekom malom natjecanju završio na trećem mjestu, makar je na papiru s lakaćom trebao pobijediti, ali ako je vjerovati tračevima, nije se riješio vode. Čini se da je razvio dodatnu masu u odnosu na prethodne godine, pa sada svakako ima šanse za plasman među prvih pet, ili čak za bolji rezultat – mada mu se pobjeda može činiti dalekom.



      Melvin Anthony

      Čarobni Melvin je prošlu godinu završio razočaranjem, ali je već ove godine uspio osvojiti jedno prvo mjesto, intenzivno radi uz pomoć Charlesa Glassa, kako bi ovaj put još bolje izgledao na pozornici. Za Melvina, među ovim natjecateljima, pobjeda se ne čini realnim ciljem, ali može osvojiti peto mjesto, pogotovo ako poboljša formu u odnosu na prošli tjedan. 'Kralj' poziranja, međutim, može dobiti više od titule prvaka: nagradu za najbolje poziranje, primjerice, u čemu mu Kai može biti glavni suparnik – s time bi mogao popraviti situaciju i ponovo steći slavu, jer su ga prošle godine mnogi otpisali.



      Ronny Rockel

      Ronny je dugo bio najpotcjenjeniji natjecatelj, prošle godine je upravo zbog toga pokušao skinuti kile i spustiti se u kategoriju od 100 kg, kako bi stekao priznanje koje mu pripada, ali na kraju nije uspio u tome, i možda se on sam najviše tome veselio. Uspio je složiti odličan paket za Mr. Olympiju, odlična kondicija i punoća vodili su ga čak do sedmog mjesta. Slike s priprema govore kako i sada jako dobro napreduje, i ako uspije opet osigurati dobru formu, tada i on ima dobre šanse za peto mjesto – ali u ovom poretku sasvim sigurno bi se veselio i šestom mjestu, jer još uvijek nema kvalifikaciju za Mr. Olympiju.



      Hidetada Yamagishi

      Hide se prošle godine prilično sredio: natjecao se cijele godine, i više puta približio pobjedi, ali se uvijek morao zadovoljiti samo jednim top plasmanom, kao i na otvaranju ove sezone 'samo' s drugim mjestom. Mali Japanac je poznat po svojoj čudesnoj kondiciji i po tome da na pozornicu stupa u vrhunskoj formi, ali će to vjerojatno biti premalo za ovoliko natjecanje, ali svakako ima šansu za mjesto među deset najboljih, i veliku dozu prestiža može zaraditi ako pobijedi nekoliko natjecatelja, uz koje inače ne bi imao šanse.



      Johnnie Jackson

      Zadnjih godina Johnnie nije baš

      postigao rezultate za koje je inače sposoban, ali to nije zbog njegovih zaostalih nogu, mnogo više zbog suhoće – odnosno zbog nedostatka istog. Njega su proglasili najačim bodybuilderom na svijetu, sada se priprema s Branchom, ali se to prije tjedan dana na Phoenix Pro na njegovom fizičkom izgledu i nije previše vidjelo – nadajmo se da će sada uspjeti sebe bolje 'očistiti', jedino tako će imati šanse za neko od prvih šest mjesta, ako neće uspije, tada je plasman u prvih deset za njega za njega prevelik zalogaj.



      Roelly Winklaar

      Roelly će sada debitirati – sigurno je izabrao prevelik zalogaj, ali vjerojatno ne bi to učinio da nije siguran u sebe. Ima težak zadatak pored tolikih velikana prvi put skrenuti pozornost na sebe, zato se trudi iskoristiti svaku priliku za samopromociju, primjerice, stalno objavljuje nove slike svojih mišića, kako ih razvija. Slike svjedoče kako lijepo napreduje, a osim toga, raspolaže s ogromnim potencijalom, jer ima zapanjujuću strukturu, i ako razvije još malo mase, ubrzo će dospjeti među najbolje, ali do tada, top deset je realniji cilj za njega – ako već sada pribavi kavlifikaciju za Mr.Olympiju, to je pravi podvig.



      Sergey Shelestov

      Sergey je natjecatelj s ogromnom masom, pogotovo za svoju visinu, raspolaže dobrom građom, već je bio na pozornici Mr.Olympije, ali prošle godine se nije uspio kvalificirati za veliki show. U njegovom slučaju kondicija je veliki upitnik, ako uspije s tempiranjem forme, može završiti među najboljih deset, uz mnogo sreće može čak postati vlasnik kvalifikacije za Mr.Olympiju, ako ne, imati će svoje mjesto među posljednjima.



      Tarek Elsetouhi

      Tarek još nikada nije dospio na pozornicu Olympije, i vjerojatno neće uspjeti ni na ovom natjecanju zaraditi to pravo, tjedan dana prije na Phoenix Prou je – među mnogo slabijim natjecateljima – uspio zaraditi deveto mjesto. Ovo natjecanje za njega može značiti povećanje prestiža, jer je priznanje i to što su ga uopće pozvali, ali će uzalud popraviti svoju formu u odnosu na zadnje viđeno. Plasman među prvih deset za njega znači preveliki pothvat.



      Robert Piotrkowicz

      Robert – kao što znamo – je porijeklom iz 'susjedstva', tj. iz Poljske, nakon sezone 2008. godine – kada ga je Daniel Toth pobijedio – postao je profesionalac, od tada je s mnogo natjecanja postupno gradio svoju profesionalnu karijeru, i prošle godine, kao krunu, na Sacramento Prou je stekao kavlifikaciju za Olympiju. Vjerojatno je zbog toga i dobio poziv za Arnold Classic, i vjerojatno zato koristi ovu priliku kako ne bi izostjao s 'tuluma', jer nema mnogo šanse protiv top profesionalaca – skoro je sigurno kako će zauzeti jedno od zadnjih mjesta, a ako ne bude tako, bit će to veliko iznenađenje.

      Comment


      • #18
        Re: Arnold Classic 2010

        Moj favorit Kai,mada mi je Branch draži altreba bit realan.Dexter također veliki favorit,vjerovatno će se boriti sa Kaiom za prvo mjesto al ja ga osbno ne volim jer mi se čini da je smeče od lika,pogotovo kad je odbio Branchu čestitat na 2.mjestu na mr.O.

        Comment


        • #19
          Re: Arnold Classic 2010

          to pocinje za kojih 5h i 30min tak meni pise

          Comment


          • #20
            Re: Arnold Classic 2010

            Originally posted by Saša_89
            to pocinje za kojih 5h i 30min tak meni pise
            i meni

            Comment


            • #21
              Re: Arnold Classic 2010

              Znači da počinje u 01.00 sati, noćas.

              pobjednici traže načine a gubitnici razloge

              Comment


              • #22
                Re: Arnold Classic 2010

                jel pocelo ovo?
                Mind over muscle.

                Comment


                • #23
                  Re: Arnold Classic 2010

                  da, sad su cure...
                  Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je. Igraj se sa sisama, dvije su!

                  Comment


                  • #24
                    Re: Arnold Classic 2010

                    pa zasto ja to nemogu gledat?

                    jesu prosli muski kandidati ?
                    Mind over muscle.

                    Comment


                    • #25
                      Re: Arnold Classic 2010

                      ja mislim da je pocelo s curama... imas gore link...
                      Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je. Igraj se sa sisama, dvije su!

                      Comment


                      • #26
                        Re: Arnold Classic 2010

                        problem je bio u operi. nisam mogao preko opere gledat...al evo preko mozzile mogu
                        Mind over muscle.

                        Comment


                        • #27
                          Re: Arnold Classic 2010

                          ovo nocas su bile samo cure, danas su decki...
                          Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je. Igraj se sa sisama, dvije su!

                          Comment


                          • #28
                            Re: Arnold Classic 2010

                            Originally posted by Šimun
                            ovo nocas su bile samo cure, danas su decki...

                            a ja cijelu noc bio budan i ceko decke
                            Mind over muscle.

                            Comment


                            • #29
                              Re: Arnold Classic 2010

                              a kad to ? i na kom kanalu ili mozda na njihovom sajtu ?
                              1994 rodjen sam ja pored reke Dunava xD
                              Da bi bio pobednik ne moras da pobedis....
                              Neko je talentovan za nesto a neko za nesto duro
                              Neko dobije nesto a drugi dobije nesto drugo i uvek bi zeleo da ima ono sto ima drugi a....

                              Comment


                              • #30
                                Re: Arnold Classic 2010

                                Originally posted by BFS1994
                                a kad to ? i na kom kanalu ili mozda na njihovom sajtu ?
                                Imaš link u drugom postu ove teme, na prvoj stranici.
                                pobjednici traže načine a gubitnici razloge

                                Comment

                                Working...
                                X