Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mit o proteinima

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Mit o proteinima

    Originally posted by vege
    A to da mora količinski da se jede mnogo - istina je donekle, ako kao ja izbegavaš soju i tofu. Ja jedem tone žitarica i mahunarki. A vidim ovi ostali vegan sportisti jedu dosta tofua, koji je kompaktan, nema veliki volumen, a ima dosta proteina.
    Hvala, ipak ako na što naiđeš, objavi i javi ovdje! Ja bi na to prešla, jer pre teška mi je ta mesina i umara me kad se prežderem, pa se pitam zašto mi to treba, a ipak volim bildat pa onda moram i jest!
    Tofu ne koristim, niti soju, jer diže estrogen! Sejtan ponekad.

    Comment


    • #17
      Re: Mit o proteinima

      @ Sisi
      važi, kad nađem, postaviću ovde. Mada, teško da ćeš naći ozbiljan vegan jelovnik za BB bez tofu-a. Moguće je izbegavati ga dok si na masi, jer onda jedeš dosta mahunarki, koje imaju i UH i proteina, ali kad idu na definiciju, vidim da jedu puno tofu, jer nema značajno UH, a pun je proteina. Ja lično to nikad neću raditi - jesti puno tofua, i generalno da mi ishrana bude sastavljena od puno belančevina i masnoća, a da drastično smanjim UH. Ja ću kada dođe vreme salo da skidam ishranom samo sa voćem, bez masnoća i očiglednih proteina. Mislim da sam to već spominjao.... 80/10/10 diet.
      Na svoju odgovornost, što kažu
      “Age is a question of mind over matter. If you don’t
      mind, it doesn’t matter.”

      Comment

      Working...
      X