Announcement

Collapse
No announcement yet.

honda coupe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: honda coupe

    A lijepi su to auti na slikama, ali si stilove izmjesao od roadstera, srednje klase, pa do limuzine.
    Odluci se kaj ti se svidja, koje su tvoje potrebe i zelje, po tome odredi kakav bi auto zelio i koji bi najbolje odgovarao gore navedenome. Ako nemas marku automobila koju preferiras, po ponudjenome pretpostavljam da je to BMW, onda prvo to odredi.
    Nakon toga nadji model koji ima motor prema tvojim potrebama i mogucnostima.
    Kad sve to slozis, onda kreces po oglasniku i trazis i cekas priliku, naravno za takvo sto treba imat lovu u djepu, kaj je u danasnje vrjeme dosta tesko.
    Treba bit strpljiv i cekat da dobar auto naleti, otic sa nekim ko se razumije u taj tip vozila da ga dobro pregleda.
    Veliki broj kilometara ne znaci nuzno da je auto u losem stanju, a prvi vlasnik i servisna knjizica ce kod kupnje podici vjerodostojnost iskaza prodavaca.
    Takodjer, kad se odlucis za marku automobila, odlicno bi bilo da se uclanis na lokalni forum od tog auta i da malo prosurfas tamo, vidis njihova iskustva vezana za model, godinu, motor, koji su problemi, koje prednosti i slicno, a mozda i tamo naletis na neki dobar auto koji se prodaje.
    Na tim forumima obicno ima i kaj se radilo na auto, cijela njegova povjest od kada ga je doticni vlasnik kupio, kaj se dogadjalo sa njime, kak ide, koliko trosi, jel bio udaran i koliko jako...

    Uglavnom, nije na odmet potrositi par dana surfajuci da bi izbjegao bacanje love u vjetar.

    Comment

    Working...
    X