Announcement

Collapse
No announcement yet.

Udarno.net - Hrvatska web tražilica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Udarno.net - Hrvatska web tražilica

    Udarno.net

    Udarno.net web tražilica je nastala u rujnu 2009. godine s ciljem unaprijeđenja web prostora Republike Hrvatske (a i šire). Prilikom razvoja odmaknuli smo se od svih prethodnih dobro poznatih tipova tražilica. Udarno.net donosi vam najrelevantnije rezultate pretrage na Internetu.

    Svrha Udarno.net web tražilice je pronalaženje najkorisnijih i najtočnijih informacija na Hrvatskome webu. Stalnim otkrivanjem sadržaja hrvatskih autora unapređuje se učinkovitost nacionalnoga dijela Interneta, a autorima se omogućava da njihovi Internetski projekti uistinu zažive i počnu ostvarivati ciljeve. Udarno.net se po tehnologiji, točnosti i relevantnosti pretraživanja može mjeriti s najpoznatijim svjetskim pretraživačima. Glavne prednosti tražilice Udarno.net su to što pretražuje samo hrvatske Internetske stranice te podupire hrvatske dijakritičke znakove i hrvatska jezička pravila.

    Cilj Udarno.net je da postane najpopularnija web tražilica u Hrvatskoj, ali i šire. Za rangiranje stranica koristimo se posebnim metodama tako da bi korisnicima osigurali najbolji mogući sadržaj.
    Igrice - Igre Igrice
    Vremenska prognoza za 7 dana

  • #2
    Re: Udarno.net - Hrvatska web tražilica

    Hvala na informaciji.

    pobjednici traže načine a gubitnici razloge

    Comment

    Working...
    X