Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
ali pumping iron 2 rules)) s onim natapiranim zenskama iz 80-ih)) nego, nikad nisam stigao ceo film da odgledam, uvek nesto zabuguje onaj koji je okacen na youtube
ali pumping iron 2 rules)) s onim natapiranim zenskama iz 80-ih)) nego, nikad nisam stigao ceo film da odgledam, uvek nesto zabuguje onaj koji je okacen na youtube
Predobar je dokumentarac, najaca mi je scena kad ferrigno dode u neku teretanu vjezbat i prikazu onog debelog lika sta radi bicepse hehehehe lik je jak mislim da je na 38 min
Jak je Arnie, ko klinac kad sam gledao njegove filmove uvijek je ostavljao dojam priglupog a u biti je daleko od toga . Šteta što je otišao u politiku i prodao dušu đavolu .
Arnie je najjači - čega god se primi, u tome uspije:
- u prvoj fazi karijere je bio bodybuilder, tada najbolji, osobno mislim i do danas;
- druga faza karijere - među najboljim akcijskim glumcima;
- treća faza - politika - i to republikanski guverner koji je dekriminalizirao marihuanu, što dosta govori o njegovoj "neovisnosti" o centrima moći!
Dakle, mislim da bi nam svima trebao biti uzor kako se trudom i vlastitim sposobnostima može puno toga postići!
Drugi dio pod imenom RAW IRON (torrent)[attachment=0:16fscd7b]Raw_Iron___The_Making_Of_Pumping_Iron__2002_DVDRip ___.torrent[/attachment:16fscd7b]
evo sad baš pogledao,šta reći osim fenomenalno. mislim da bi svi kojima se svidio pumping iron trebali ovo pogledati,odlično prikazuje bodybuilding,kako je sve nastalo i kako je praktički otac bodybuildinga Arnie(to čak i Sly kaže u filmu)...sve u svemu čista petica.
p.s. navodno ima i film 'pumping iron 2 women' tako da cure ako želite možete pogledat.
Jak je Arnie, ko klinac kad sam gledao njegove filmove uvijek je ostavljao dojam priglupog a u biti je daleko od toga . Šteta što je otišao u politiku i prodao dušu đavolu .
Kažu da tog videa nije bilo da bi BB ostao samo puka zanimacija.....mislim da bi škola trebala uvesti u nastavu gledanje tog filma na početku srednjoškolskog obrazovanja kao obvezan dio nastavnog plana.
Leave a comment: