Koje teretane u Osijeku bi preporučili?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teretane u Osijeku
Collapse
X
-
-
Re: Teretane u Osijeku
Originally posted by RazorOriginally posted by BlazBBJa sam u ovoj kod groblja. Solidna teretana
pobjednici traže načine a gubitnici razloge
Comment
-
Originally posted by IgyBoyOriginally posted by TomekKoje teretane u Osijeku bi preporučili?
Odakle si Igy ? Ja sam iz Belog Manastira i mi tu nemamo ni jednu pravu teretanu a u Dardi nikad nisam oso vidit
Comment
-
Originally posted by goran100Originally posted by IgyBoyOriginally posted by TomekKoje teretane u Osijeku bi preporučili?
Odakle si Igy ? Ja sam iz Belog Manastira i mi tu nemamo ni jednu pravu teretanu a u Dardi nikad nisam oso vidit
U BM je bila teretana,ali mi tada BB nije bio zanimljiv,a u teretana je u medjuvremenu unistena.
Buraz i kum su stalno visili tamo.
U Dardi je ok,sredjeno je super,ali nije prevelika, pa se zna poprilicno zaguzvati.Ability can take you to the top, but it takes character to keep you there.
Comment
-
Originally posted by IgyBoyOriginally posted by goran100Originally posted by IgyBoyOriginally posted by TomekKoje teretane u Osijeku bi preporučili?
U BM je bila teretana,ali mi tada BB nije bio zanimljiv,a u teretana je u medjuvremenu unistena.
Buraz i kum su stalno visili tamo.
U Dardi je ok,sredjeno je super,ali nije prevelika, pa se zna poprilicno zaguzvati.Iso sam ja prije u tu teretanu , raspala se i preselili su je na drugo mjesto, sad idem u dvoranu mala ali imamo svoj termin pa se nebunim
Comment
-
Originally posted by goran100Ako si iz kozarca onda mi sigurno znas pola porodice heheIso sam ja prije u tu teretanu , raspala se i preselili su je na drugo mjesto, sad idem u dvoranu mala ali imamo svoj termin pa se nebunim
Nego,gdje u dvoranu?
Mislis na novu dvoranu u sklopu skole? Nisam znao da ima i gym tamo?!
Kako izgleda,kako je opremljena...nabaci detalje.Ability can take you to the top, but it takes character to keep you there.
Comment
Comment