Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kako skinuti mast i očuvati mišiće u najboljoj mogućoj mjeri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kako skinuti mast i očuvati mišiće u najboljoj mogućoj mjeri

    Eto ovako,nadam se da se necu previse raspisati,napisati cu kakav mi je plan u slijedećih par mjeseci i ako je moguće da me netko ispravi ako griješim u nečemu jer smatram da ovdje ima puno ljudi koji znaju puno više od mene.Cilj mi je skinuti recimo 5 kg masti i sačuvati što više miš.mase.Strpljiv sam i nemora bit u 3 mjeseca ali nekako smatram da je to realno ostvarivo.Krenut cu sa treningom.Svaki dan bi nataste radio LI cardio,teretana 3-4 x tjedno 2 dana u tjednu HIIT ili Insanity nakon čega bi radio opet LI cardio da ne prelazi 90 min.Od suplementa imam whey protein a za nekih 2 tjedna kada se dobro upalim planiram dodat Hemocell .Sta se tice teretane tih 3 puta recimo bi bilo prvih 2 tjednaon prsa ledja sri ramena i ruke, petak bi radio cijelo tijelo,kratak brz trening.
    Prehrana otprilike kao TDEE mi je 3100 kalorija,znaci recimo da unosim oko 2500-2800 na dan,nema pive sokova samo voda.Bijelo brasno kruh tjesteninu ionako ne jedem.Ovo bi bio jelovnik.10h ujutro nakon LI cardia zobene/mlijeko/banana ili jaja+snita crnog kruha.12h 3 kuhana jaja snita crnog ili sendvic pureca salama.Trening whey+dekstroza.15h ručak većinom integralna pašta s tunom/losos ili špinat/krumpir/kelj piletina/puretina.17h Skuša feta crnog kruha ili neznam neka voćka.19h Tuna i posni +salata od kupusa ili opet jaja posni.Pred spavanje ako sam gladan par orašastih.Neznam tako je okvirno to dal je ok,malo me jebu te kalorije i brojanje.Kritike?

  • #2
    Re: Skinut mast očuvati mišiće u najboljoj mogućoj mjeri

    Previše informacija u glavi vidim da sam i zbunio sebe i ljude jer nitko ne odgovara.Uglavnom ja cu probat pa se javim nakon tri mjeseca pa cemo vidit.

    Comment


    • #3
      Re: Kako skinuti mast i očuvati mišiće u najboljoj mogućoj mjeri

      Moguce je u 3 mjeseca skinut 5 kg bez problema. Za LI cardio radi brzo hodanje i nemoras svaki dan bit ce previse treninga. Hodanje radi na dane kad radis teretanu a ova dva dana radi HIIT. Insanity nemozes radit dvaputa tjedno. Odvoji ramena od ruku i nemozes radit dijelit misicne skupine pa onda radit cijelo tijelo ako si krenuo sa splitom onda ga nastavi cijeli tjedan radit. Prehrana ovako od oka imas previse kruha bez obzira sto je crni. Ujutro zobene sa vodom ili cajem. Izbaci mlijeko. Jaja nemoj navecer. I orasaste izbaci na definiciji. Imas dosta zdravih masti ako jedes tolko ribe.

      Comment

      Working...
      X