Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pomoć oko svega :$

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pomoć oko svega :$

    Eo nakon što sam gledao na google o tome kako se udebljati naišao sam na vas,cini mi se da ovdje najbolje mogu dobit neke korisne informacije. Ugl imam 19 godina,visok sam oko 185cm i imam tek 60kg,jako se mrzim zbog toga jer stvarno želim uspijeti i dobiti koji kilogram. Sad sam krenio na fax i imam više mogućnosti treniranja i ostaloga,dosta sam ovisan o internetu i online igrama na koje sam preko ljeta znao provesti i do 15h na dan pred racunalom,a ni sad nije ništa bolje i tako da želim da tome dodje kraj jer užasno želim uspijeti i da ne moram više skrivećki na plažu :/ . Čvrsto sam odlucio prekiniti sve to,jer jako se malo krecem i sve ostalo kod kuce nemam skoro nikakvog fizickog rada a i prehrana mi je jako loša.I zato sam došao vamo u nadi da cete mi moci pomoci malo nekim savjetima o prehrani za pocetak i vjezbama,jer trenutacno sam kod kuce a tu nema teretana pa bi htio nešto vjezbat kod kuce dok ne odem na fax i upisem se u teretanu i razmisljao sam kupiti neke proteine za mišićnu masu,nadam se da mi mozete nešto preporucit. Hvala vam

  • #2
    Re: Pomoć oko svega :$

    Jedi puno kvalitetne hrane, vježbaj i čitaj forum i portal...
    pobjednici traže načine a gubitnici razloge

    Comment


    • #3
      Re: Pomoć oko svega :$

      Ne stignem sad sve procitat,imam dosta seminara za napisat.Bio bih jako zahvalan ako moze neko nesto kopirat il sl. :$

      Comment


      • #4
        Re: Pomoć oko svega :$

        Moj bi ti savjet bio da sam potražiš stvari koje te zanimaju. Tek kad shvatiš osnove BB-a, objavi svoj plan prehrane/treninga na forumu za eventualne savjete od iskusnijih članova. Pogledaj malo u podforumu "početnici", ondje su tvoja pitanja odgovorena već mnogo puta.

        Osobno, ja sam forum proučavao dosta vremena kada sam počinjao iz nule i mogu reći da je sve što ti treba zaista ovdje. Sve što trebaš je čitati. Bez uvrede, ali ne vjerujem da će ti netko dobrovoljno sve isplanirati i objasniti dok ti igraš igre / pišeš seminare. Potrudi se sam, pokaži volju i drugi će ti pomoći.

        Comment


        • #5
          Re: Pomoć oko svega :$

          Kod mene je bila ista stvar. Prestao sam igrati igre i proučavao sam ovaj forum. Umjesto da provedeš 15h za igricama radije proučavaj prehranu i trening. A predpostavljam da ti nemaš kvalitetan san, bar je tako bilo meni nesanica i samo nesanica.

          Comment


          • #6
            Re: Pomoć oko svega :$

            Eo sad sam sve završio i sad idem u dodatna istrazivanja. Igre sad sve manje igram i krenio sam bolje sa prehranom,napravio sam si plan prehrane za cijeli tjedan,a i krenio sam trenirati malo kod kuce,imam neke "šipke" pa se dizem,sklekovi i to dok ne odem na fax pa se upisem u teretanu.A i u cilju mi je dobit samo na kilaži i malo oblikovat tijelo ništa previše,bar za sad.Nadam se da cu uspijet nabit jedno 10-15kg za par mjeseci,šta vi mislite? naravno sa pravilnom prehranom i treniranjem.

            Comment

            Working...
            X