Announcement

Collapse
No announcement yet.

Da li nastaviti sa suficitom i teretanom ili jednostavno izgubiti masnog pa nabiti masu.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Savjet i pomoć

    Originally posted by bevodzor View Post
    Zar ne bi bilo bolje da nabacim još 10 kila, po mogućnosti pokušavam nabaciti što više mišićnog a što manje masnoće.
    S tim da mi je ovo 2 mj vježbanja, samim vjezbanjem trosim masnocu iz svojeg tijela jer nije naviknuto na takavu vrstu tjelovjezbe.

    Odrzavam suficit dok ne dignem na 75-76kg ili mozda čak i više i onda krenem s definicijom?

    S tim da bi eventualno mjesečno trebao dizati 2kg max.
    Jer više od toga sigurno ne moze biti mišićne mase.
    I da, interesira me, trenutačno koristim samo QNT whey kao pwm. Što bi još mogao ubaciti od suplimenata. Jedan momak mi je preporučio vitargo ugljikohidrate. Mislim da se konzumiraju isto kao i whey, tj, mogu se konzumirati zajedno kao pwm.
    Kada je 10 kg nabaciti pis of kejk heh...
    Radi kako mislis da ti je najbolje. Ja osobno sam i sad srezan a jos cu se dodatno srezati pred masu tako da kad napakiram 10 kg to slici na nesto a ne na svinju.
    Pokusaj se zamisliti s 10 kila viska na trenutno stanje i budi siguran da ces u tih 10 kg povuci i pun qrac sala jer cistu misicnu masu ne mozes dobiti. Da mozes nebi bilo defke nikad za nikoga.

    Comment


    • #47
      Re: Savjet i pomoć

      Ma jasno mi je da uz određenu postotak ide i masnog. najčešće 20%mišića i 80%masnoće, i opet, da je to sve relativno jer je bitna ishrana bla bla srać sroć. Ponekad imam osjecaj da se samo vrtim u krug s istim pitanjima i istim temama. Na kraju se sve svede na jednostavne čimbenike.

      zato ne zelim u 5 mjeseci nabit 10 kilograma. Ako bude bilo potrebno 2 godine neka bude. Ionako ne mislim prestati sa ovim jer se osjecam bolje i zdravije.

      Interesiraju me neki dobri suplimenti osim wheya.
      Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
      "Tyler Durden"

      Comment

      Working...
      X