Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pozdrav svima!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pozdrav svima!

    Bok ljudi, ja sam Danijel, živim u Zagrebu i imam 18 godina. U teretanu sam krenuo prije nekih mjesec dana, ali se baš sada zatvorila zbog godišnjeg odmora... Visok sam 187 centimetara i imam 85 kg i cilj mi je smršaviti i dobiti na masi. Dosta sam se već informirao preko ovog foruma, a sad sam se odlučio i registrirati jer imam još dosta pitanja i nadam se da ćete mi pomoći.

  • #2
    Re: Pozdrav svima!

    Poz



    kod nas nema mršavljenja i debljanja, ima samo povećanje mišićne mase i smanjenje masnog tkiva, jer nitko ne želi dobijati salo i gubiti mišiće.
    pobjednici traže načine a gubitnici razloge

    Comment


    • #3
      Re: Pozdrav svima!

      Pa to sam i napisao, smršaviti - izgubiti masno tkivo i dobiti na mišićnoj masi.

      Ispričavam se ako sam napisao nerazumljivo.

      Comment


      • #4
        Re: Pozdrav svima!

        pitaj što te zanima napiši mogućnosti svoje istil života, to je vrlo bitno.

        Comment


        • #5
          Re: Pozdrav svima!

          Ne znam što točno misliš na mogućnosti i stil života, ali pokušat ću odgovoriti.

          Što se tiče prehrane, pokušavam jesti zdravo i ne puno, ali nemam neki plan ili jelovnik. Čitam razne članke i tu po forumu ali bih volio kada bi mi netko pomogao oko toga, da si složim baš nešto optimalno.

          Prije teretane se nisam previše bavio fizičkim aktivnostima, ali opet nije bilo niti da sam trunuo stalno doma. Svaki tjedan odemo jednom na nogomet i volim tu i tamo ići u vožnju biciklom.

          Osim prehrane me zanima i vježbanje. Da li da uz vježbe na sprava i vježbe sa bučicama ubacim i trčanje na traci, bicikl i orbitrek za mršavljenje ili se na to ide tek nakon što dobijem masu...

          Comment


          • #6
            Re: Pozdrav svima!

            Da ne otvaram bezveze temu ja ću svoje pitanje postaviti ovdje, pa ako kome smeta neka obriše.
            Znači početnik sam i napravio bi sebi bench klupu. Sad me zanima je li dovoljna samo bench klupa za vježbanje svih mišićnih skupina.
            I ako je netko dobre volje i ima vremena da mi sastavi plan vježbanja. Ono u ponedjeljak to i to i nazive vježbi (sam ću poslije gledati na internetu kako se izvode). Vježbao bih tri puta tjedno. I još od koliko kila da nabavim utege i još tu opremu (Imam 14 godina pa nemojte pretjerati sa kilažom). Hvala svima na pomoći.

            Comment

            Working...
            X