Announcement

Collapse
No announcement yet.

Definicija uz sto vise mase

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Definicija uz sto vise mase

    Originally posted by defactic View Post
    Hvala ti na odgovoru. Odlucio sam prehranu sasvim promjeniti u zivotu. Ne zelim srcani u 25toj. Sto mislis na plan prehrane i treninga? Hvala vam svima!
    Prehrana OK, sem dekstroze, koje je nepotrebna u ovoj fazi... Mada, ako ti se baš prijede nešto slatko, da ne možeš da izdržiš, onda gledaj da ti to bude povremeno 30 g dexa u pwm-u... Možeš da piješ i one sokove iz kesice koji se rastvaraju u vodi... http://tortekolaci.com/wp-content/up...iz-kesica-.jpg... Ne znam šta trenutno ima u ponudi kod vas, neki Fla-vor-Aid, Step, Frutti i li nešto slično...

    Što se tiče treninga, samo nemoj da juriš težine u prvo vreme i konstanto treniraj. Nije toliko bitno koji program ćeš koristiti...
    Pivo za masu, rakija za defku...

    Comment


    • #17
      Re: Definicija uz sto vise mase

      ne vlja...dva dana za redom radis noge (utorak srijeda), trbusnjaci do otkaza su ti dobri dok ti je maximalan broj 20...sta ces kad to dode na 200---raditi ih 45 minuta u komadu ? Radije kosa klupa pa u pocetku do otkaza kasniej uzmi uteg pa povecavaj kilaze. Prgram opcenito ne valja npr. prsa radis sa bicepsom a ne sa tricepsom.
      Mislim da bi ti bolje za pocetak dok se ne uhodas bio program tipa
      Pon: prsa, trbusnjaci
      utorak : ruke
      srijeda: ledja , trbusnjaci
      cetvrak : ramena
      petak : noge
      subota: lagani kardio i trbusnjaci ( pod ubjetom da ne odradis noge u petak kako treba onda ces mci ako ih odradis kako treba odmori subotu i nedjelju) .

      Dane kad ne treniras smanji uh na minimalnu mogucu razinu koju mozes

      Comment


      • #18
        Re: Definicija uz sto vise mase

        Prsa/triceps i leđa/biceps, je u redu za početak, dok su kilaže početničke, tj male... Onog trenutka kad povećaš kilaže, počeće da ti se javljaju bolovi u tetivama i zglobovima oko bicepsa i tricepsa, jer će ti biti preopterećeni.

        Zato se najčešće upparuju triceps sa leđima, a biceps sa prsima... Mada ja lično ruke radim sa ramenima.... Dakle, ramena/biceps/triceps.... To me najbolje radi, a program sam pokupio od Ada Gosta... Imaš na youtube, a i ovde na njegovom topicu....
        Pivo za masu, rakija za defku...

        Comment


        • #19
          Re: Definicija uz sto vise mase

          Bok ljudi,

          evo tjedan je završio skoro. Clean, bez cheata... Mislim da sam se dobro hranio i ciklirao UH. Sad me zanima vase misljenje o lipofenomu?

          Comment

          Working...
          X