Announcement

Collapse
No announcement yet.

Čučanj - blago me bole koljena i to sa unutrasnje strane

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Čučanj

    Originally posted by Corry View Post
    Ako si poceo radit s guzicom do poda, snimi se i provjeri tehniku ali to inace i nije bas najbolja stvar ako imas problema s koljenima al ok.
    To nisu jedine vjezbe koje mozes radit za noge (inace ima i vise vrsta cucnjeva) i nema ti smisla pumpat p 30-40 cucnjeva i sl-nadi s bar neko opterecenje-napravi bugarsku torbu (bar je to besplatno a i vrlo prakticno u cijelom treningu), uzmi kamen,napunu rusak do vrha i radi sporo-pusti masti na volju , evo ti i par primjera za vjezbe iako ima vjezbi kojima nezz ime pa ti nemogu ni naci sad, ali kad naletim ana njih postavim ti link:
    http://www.youtube.com/watch?v=Wfu_cqHZBGs
    http://www.youtube.com/watch?v=pO0ZfRAtmNk
    http://www.youtube.com/watch?v=PX6omDnJXhA
    Pokusaj skokove iz polozaja cucnja na neku klupu, zid ili sl
    Duck walk
    Čučnjevi ali da se naslonis na vrata ili sl-noge dosta ispred tjela
    E i mozes si probat gurat auto ako imas mogucnost na kraju treninga-par serija po 20-30-40 sek-nakon toga se nadaj da ces bit u stanju hodat
    Krckanje u koljenima je "normalno" i nemoj se zato zamarat. Ako osjetis bolove-mozes si pokusat isprvit nogu-neka ti netko jako drzi patelu koljena a ti napni misice noge kako bi je podigao-ALI JAKO OPREZNO JER ZNA BIT JAKO BOLNO-ukoliko boli, zaboravi na trening nogu par dana. Ukoliko imas samo blage i povremene bolove-treniraj ali oprezno i biraj si pametno vjezbe.
    Ma prija sam radio samo cucnjeve sad cu ubacit par vjezbi a cucnjeve cu radit sa bucicama nadam se da nema nisto lose u tome . Osjetim krckanje samo kod cucnja kod iskoraka nista ili kod ovih skokova ?

    Comment


    • #17
      Re: Čučanj

      krckanje zanemari-to je normalna pojava i nista ne znaci -osim ako je krckanje popraceno bolovima
      MYPROTEIN

      Comment

      Working...
      X