Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bol u tricepsu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bol u tricepsu

    Pozdrav.
    Evo primjetio sam prije par dana bol u tricepsu SAMO kod izvođenja vježbi ono iznad glave. Npr to su vježbe ono potisak sa čela za triceps ili potisak iza glave sa bučicom nadam se shvatete koje su to vježbe.
    Problem se javlja sam u desni ruci tačno iznad lakta, i osjetim kao da lagano pucketa svaki put kad probam uradit vježbu sa malo većom težinom. Čak se zna desit i sa samom šipkom. Izbjegavam te vježbe radim ono na lat za triceps i na benchu i tu nemam nikakvih smetnji. Znači samo kod ovih vježbi se javlja to. Nebih volio da ih izbacujem jer su jako jako dobre za triceps

  • #2
    Re: Bol u tricepsu

    Radi uski bench press sa laktovima skroz uz tijelo ako ti pase... Odlicna vjezba za triceps

    sent from my nokia 3410
    https://www.youtube.com/channel/UCkt...HNAw679eK-nhOQ
    http://instagram.com/dinc_94
    http://www.myfitnesspal.com/profile/dino097
    myprotein code: MP24017174

    Comment


    • #3
      Re: Bol u tricepsu

      Ne spustaj na celo nego skroz iza glave i onda boli nema i bolje pogodis dugu glavu tricepsa, a manje je stres na laktove makar malo manje sveukupno triceps radi. Sto se tice ove druge vjezbe to radi jednorucno i sa drugom rukom fiksiraj suprotnu ruku pa mozes imat bolju kontrolu. Ili bolje namjesti kut laktova kad primas bucicu ako oces dvorucno. Treba malo prakse i tehnike za tu vjezbu al u vecini slucajeva tu ne boli lakat nego ljudi imaju problema sa ovom vjezbom prije.

      Comment


      • #4
        Re: Bol u tricepsu

        moja omiljena vjezba ,70 kg 10 puta personal best ,ne osjecam bolove ,tako da ne znam sto da kazem kao savjet ,,kad jednom nesto boli ,pusti da odmori tijelo i kasnije tijelo bude jace ,nakon nekih ozljeda na mrtvom dizanju,sad mogu stavit 200 kg necu se ozljediti ,ali potrebno je vrijeme da tijelo zaraste i ojaca!

        Comment

        Working...
        X