Announcement

Collapse
No announcement yet.

povreda donjeg djela ledja

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • povreda donjeg djela ledja

    novi sam na forumu i siteu uopce,i izvinjavam se unaprijed zbog teme kojom je forum izgleda vec prezasicen,ali ono sto mene uistinu interesuje su iskusni vjezbaci koji treniraju godinama (15-20 god)i kao takvi su morali imati (pretpostavljam) neku ozbiljniju povredu ledja,interesuje me samo sta su ucinili dalje,kada,kako i koliko...da li cekati vise od mjesec i u potpusnoti se oporaviti,da li raditi uopste vjezbe poput mrtvog dizanja,cucnjeva veslanja itd i ako da s kojim kilazama,iskreno zanimaju me samo iskustva nekoga ko je vec sve to prosao,iskusio na svojoj kozi...doktori,internet clanci,pa i pojedine knjige su u najmanju ruke beskorisni po tom pitanju.unaprijed hvala

  • #2
    Re: povreda donjeg djela ledja

    Nisam nikad imao povredu leđa, a od malena dižem utege, bitno je samo da je kičma ravna i nema problema, znači pravilna tehnika.
    Kad se već ozlijediš onda ozljedu treba sanirati i ne riskirati zbog gluposti.
    Last edited by kelly; 15-05-14, 23:41.
    pobjednici traže načine a gubitnici razloge

    Comment


    • #3
      Re: povreda donjeg djela ledja

      Smatra li se ozljedom donjeg dijela leđa, neugodan osjećaj između kralježaka i pucketanje (kao na prstima ruke) kod rotiranja (valjda znate na što mislim)? Prije dva mjeseca sam vukao kamion od 9 tona (uspješno ) pa me od onda malo muči iako mi ne smeta kod dizanja nego samo u opuštenom položaju. Čak i nakon pauze od tjedan dana nije prošlo pa sam se vratio treninzima. Posjetio bih nekog fizioterapeuta, jel bi mogla pomoći nema masaža ili slično? Brandon Lily ide dvaput tjedno na masaže pa je možda vrijeme da i ja posjetim nekog specijalista jer ipak sam prekratko u powerliftingu da bi već sad odustao (a nisam niti psihićki spreman podnijeti ozbiljniju ozljedu).

      Comment

      Working...
      X