Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prehrana za definiciju / mršavljenje

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Prehrana za definiciju / mršavljenje

    Originally posted by zgshow View Post
    whey protein mozes pit i u 2 ili 3 obroka ili u nijednom, bitno ti je da u svakom obroku imas proteina, a ti ih mozes uzet iz hrane ili shakea, za zadnji obrok nisi trebao izbacit ove bademe/ kikiriki nego ih mozes posjet zajedno s jajima
    ovi proteini koje si izabrao su dobri, ako ces pit po mjericu dnevno onda ce ti trajat oko dva i pol mjeseca
    sto se tice aerobnog treninga, samo rokaj po tom biciklu, a ako ti dosadi onda pogledaj malo po netu imas puno razlicitih programa za koje ti ne treba oprema (ukljucuju trcanje, skakanje i to)
    a sto se tice treninga za dobivanje misica, ako hoces radit, a nejdes u teretanu i nemas utege onda radi sklekove (ima puno varijcaija), dipseve, zgibove itd.
    E stvarno puno hvala na odgovoru!

    Znači prehrana je ovako uredu, samo još da vratim te bademe ili kikiriki što već? Inače dan dva nakon što sam postavio taj post sam počeo lagano se prilagođavat na tu prehranu, s tim da pojedem tokom dana i nešto voća jabuka ili naranđa najčešće.

    Sobni bicikl prašim najmanje jednom dnevno ujutro na prazan želudac po 45 minuta, kada mi je dan idem i do 60 minuta, ako vozim dvaput onda prije spavanja odvozim.

    Zasada nisam proteine još kupovao dok ne budem siguran da neću odustat, jer ne želim da propadnu na kraju novci. Mada mi ovaj režim prehrane stvarno nije mučenje tako da bi to što prije treba uzet dok nije kasno. Najviše me muči (psihički) što sam par puta prevario sam sebe i natrpo u sebe neki junk food, u početku sladoled, pao mcdonalds jednom i nešto malo mesa s plate mješanog. Dobro to je zasad iza mene, čist sam već podosta.

    Još me zanima samo dal bi mi se isplatilo uzet i l-carnitine? Čitao sam da pomaže pri razgradnji masnih naslaga, povečava snagu / izdržljivost pri treningu i ako se ne varam pomaze kod ubrzavanja metabolizma?

    Hvala još jednom na odgovoru!
    Zapovijedati sebi je najveća moć.

    Comment

    Working...
    X