Originally posted by vege
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Old-school bodybuilding
Collapse
X
-
Re: Old-school bodybuilding
Originally posted by Mir7ane možeš biti baš tako skeptičan.
A kad kreneš da analiziraš malo, shvatiš da pola tvojih misli nisu uopšte tvoje misli, nego one koje su ti ubacili putem TV-a, muzike, filmova, škole, od strane roditelja, itd...
Najveći filozof je rekao "znam da ništa ne znam", ali su ga nažalost ubili
ZAISTA, mi ne znamo sa sigurnošću ni šta se dešavalo u vreme starog Egipta, Mesopotamije, itd... a kamoli šta se dešavalo u vreme dinosaurusa. Isto tako ni istorija ljudske rase nije otkrivena. Postoje samo tako mali fragmenti, da naučnici mogu samo da nagađaju.
Leave a comment:
-
erm..znamo? wtfne možeš biti baš tako skeptičan.
Leave a comment:
-
Bezveze vam je ta rasprava o čoveku i dinosaurusima, a nema ni veze s temom. Mi realno ne znamo ništa sa sigurnošću. Sve što vi tvrdite je ono što ste pročitali ili gledali na TV-u, a to sve zajedno ne znači ama baš ništa. Istina je da mi znamo samo ono što nam serviraju. A ni ti koji nam serviraju "znanje" ne znaju ništa ni o čemu.
Leave a comment:
-
crtez covjeka kako se bori sa dinosursom, figura na kojoj covjek jase dinosaursa, tragovi stopala covjeka i dinosaursa jedno pored drugih...i jos nesto je covjek pricao bas vezano za godine i nesto vezano za isusa hrista...ne mogu se sjetiti ali ima par nekih dokaza... aali ko ce ga znati, ja vise nekom ne vjerujem...a i btw boli me ***** za dinosaursima koji su zivjeli bog zna koliko prije mene, ono bas me zabole...
Leave a comment:
-
Nisam nikad čuo veću glupost. dinosauri i čovjek kakog ga znamo danas udaljeni su više od 60 milijuna godina. kako bi netko crteže od pećinskog čovjeka mogao uzeti za znanstvenu činjenicu? pa i moj nećak od 3 godine crta zmajeve pa to ne znači da je živio sa njima..
Leave a comment:
-
Re: Old-school bodybilding
Originally posted by MackielOriginally posted by pileća_prsaOriginally posted by DaliborOriginally posted by dantezanima me bas kakvi su ljudi u doba dinosaura bili,pretpostavljam da su vecinom sirovo meso jeli,dok nisu vatru otkrili
Krapinski pračovjek je živio prije 100 000 godina, a dinosauri prije 200 milijuna
Ali to je jedna teorija da dinosauri nisu živjeli kad i ljudi
Po drugoj, prema nađenim otiscima stopala s tragovima dinosaura, pa se izvlači zaključak da su možda ipak živjeli kad i čovjek
Leave a comment:
-
Super su oni, a super je i ova muzika uz njih, iz Eyes Wide Shut
Leave a comment:
-
odlični su!
pogotovo ovaj na 2:36, kak se zove?
Leave a comment:
-
Jedan dobar video....
ako su mogli oni onda... danas da neko ne moze nije istina...
genetika i te stvari su isprike za mene
Leave a comment:
-
slazem se da je ovo ozbiljan podforum,ovim ljudima se treba diviti legende su ovoga sporta-donekle i utemeljitelji sad je pitanje kako bi izgledao ovaj covjek sa svojom ishranom koja je ocigledno bila vise nego dobra sad+aas ..
Leave a comment:
-
Re: Old-school bodybilding
Originally posted by pileća_prsaOriginally posted by DaliborOriginally posted by dantezanima me bas kakvi su ljudi u doba dinosaura bili,pretpostavljam da su vecinom sirovo meso jeli,dok nisu vatru otkrili
Krapinski pračovjek je živio prije 100 000 godina, a dinosauri prije 200 milijuna
Ali to je jedna teorija da dinosauri nisu živjeli kad i ljudi
Po drugoj, prema nađenim otiscima stopala s tragovima dinosaura, pa se izvlači zaključak da su možda ipak živjeli kad i čovjek
Leave a comment:
Leave a comment: