Announcement

Collapse
No announcement yet.

Spriječite svinjsku gripu - odlični savjeti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Spriječite svinjsku gripu - odlični savjeti

    Dragi Prijatelji,

    Dr Raussell Blaylock, neurokirurg, predavač I pisac, jedan od najuticajnijih ljudi u svijetu medicine izjavio je:

    “Nitko ne bi smio primiti cjepivo protiv svinjske gripe. To je jedno od najopasnijih cjepiva ikada proizvedenih. Sadrži squalene (MF 59), za koji se pokazalo da izaziva autoimmune bolesti poput multiple skleroze, reumatoidnog artritisa i lupusa. Squalene je jako povezan sa sindromom Zaljevskog rata od čega je umrlo preko 10 000 vojnika, i uzrokovalo 200% povećanje u broju oboljelih od fatalne bolesti lou gehreg. Virus H1N1 izaziva citokinsku oluju, što znači da izaziva pretjeranu reakciju imunološkog sustava. To je razlog zašto je opasniji za mlađe ljude a manje pogađa starije (koji imaju slabiji imunitet).
    Ovo cjepivo je vrlo snažan imuno stimulator, i moguće je da će znatno povećati smrtonosnost ovog virusa.

    Jedna od najboljih zaštita je vitamin D3. Trebalo bi uzeti 5000 IU dnevno a kada se bolest počne širiti,treba povećati dozu na 15.000 IU dnevno. Vitamin D3 modulira imunološku reakciju smanjujući mogućnost pretjerane reakcije imunološkog sustava, stimulirajuci organizam da stvara antimikrobne peptide koji su moćni uništivači virusa u koje nije uključen imunitet. Sve je ovo povezano sa dozom vitamina D3, što znači: veća doza, veća zaštita.
    Riblje ulje (ulje ribe sjevernih mora) također smanjuje pretjeranu reakciju imunološkog sustava. Jedna čajna žličica dnevno je dovoljna. Za izražene simptome , dvije žličice dnevno. Antoksidansi također pomažu: curcumin, quercetin, ekstrakt sjemenki grožđa, vitamin C, prirodni vitamin E.
    Dobar multivitamin,i multimineral takodjer su „od pomoći“.

    Slučajevi oboljelih, i umrlih od svinjske gripe koji se plasiraju na televiziji nisu detaljno objašnjeni. Da li su možda oni predhodno primili cjepivo protiv obicne gripe, da li su bolovali od neke bolesti, da li su uzimali neke lijekove…?

    Ono sto bih ja dodao je I Dr Frederick Kleener terapija. Naime, u proljeće 1949. u Americi je harala djecja paraliza. Doktor Kleener je svojom vitamin C terapijom izlječio 60 pacijenta u roku od 5 dana, čak i one, koji su već bili zahvaćeni grčevima. Naravno, terapija se nije proslavila jer je bila neprofitabilna za farmaceutske kompanije.

    Dr Frederick Klenner vitamin C terapija:

    1.Prva 24 sata uzimati na svaka 2 sata po 2 grama čistog vitamina C (ascorbic acid).

    Ukoliko se pojavi proljev, produžiti na svaka 4 sata. Proljev je znak da ste dostigli dozu koja je maksimalna za Vas i tijelo više ne apsorbira vitamin C već ga izbacuje. Proljev je bezbolan.
    2. Narednih 48 sati uzimati po 2 grama vitamina C na 6 sati.

    3. Narednih 48 sati uzimati po 2 grama vitamina C na 12 sati.


    *Kod djece starije od 4 god. doza je duplo manja.

    *Djeca do 4 godine ne mogu uzimati veće količine vitamina C oralno. Kod njih se vitamin C aplicira intramuskularno. (injekcijama)

    *Vitamin C ne smije biti Calcium Ascorbat jer može izazvati bubrežni kamenac.

    *Vitamin C može biti u obliku Sodium Ascorbata, ali je najbolji čisti ascorbic acid bez dodataka.

    * U vodu s kojom pijete vitamin, dodajte malo prirodnog soka od limuna ili narandže, da biste pospješili apsorpciju tvorničkog vitamina C.

    Uz sve ovo savjetovao bih da:

    * Provodite što više vremena vani na svježem zraku, dišite duboko I koristite svaku priliko za boravak na suncu.

    Provjerite ima li u flaširanoj vodi, koju pijete fluorida koji je jako toksičan.

    * Jedite što više svježeg I sušenog voća , povrća I sjemenki..

    * Izbegavajet gledanje televizije (vijesti, crne kronike), zbog lučenja negativnih hormona koji zakiseljuju krv I na taj način stvaraju podlogu za razvoj mikroba.

    * Koristite svaku priliku da stanete bosi na zemlju petnaestak minuta, kako biste se ispraznili od elektriciteta nakupljenog od kompjutera, telefona, televizora i ostale elektronike, koja nas svakodnevno okružuje.

    * Spavajte osam sati svaki dan, po mogućnosti u potpuno mračnoj prostoriji, kako bi vaše tijelo lučilo melatonin, hormon koji je jako važan u zaštiti organizma od bolesti.




    Pošaljite ove informacije ljudima koje poznajete. Isprintajte ih i dajte ljudima koji nemaju kompjutor, kako bi i oni imali mogućnost da se zaštite.

    Ovo je vrijeme kada se mi sami moramo boriti za buducnost nase dece, nasih unuka I buducnost nase planete. Kada udruzimo snage, mogucnosti su ogromne.
    pobjednici traže načine a gubitnici razloge

    Comment

    Working...
    X