Announcement

Collapse
No announcement yet.

nikos91 - Moj plan vježbi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: nikos91 - Moj plan vježbi

    Smanji vježbe i serije pa ćeš imati! HIIT se NIKAD ne radi nakon utega, jer inače prijeti katabolizam, već na dane kada ne ideš u teretanu. Gledaj da ti trening s utezima traje oko sat vremena, nakon toga 30 min LI cardia. Ili, LI cardio u jutro na tašte u trajanju 45 min.
    Hrana se važe sirova. Žutanjak je super.

    Comment


    • #17
      Re: nikos91 - Moj plan vježbi

      Sve to dobro zvuci ,ali jebiga studiram malo tezi faks i nemam nikako viska vremena trening s utezima uvijek budem gotov za 1 sat osim kad radim ruke onda za otprilike sati i 20 minuta .Mislim da ipak necu izgubiti toliko misica dok radim HIIT jer zelim izgubiti negdje oko 3-4 kila na drobu tako da dobijem bar nekakve trbusne.Prehranu vecinom pazim ne jedem toliko junk-a osim 1-2 puta tjedno kad pojedem neki cokoladni jogurt,cokoladno mlijeko ili 3 reda cokolade.
      Arena

      Comment


      • #18
        Re: nikos91 - Moj plan vježbi

        Ja studiram pravo, tu i tamo koji poslić, pa opet stignem. Sve je stvar organizacije. No dobro, nema veze. LI cardio nakon utega također treba trajati 20 - 30 min, tako da vremenski ne predstavlja nikakvo odstupanje od ovoga što radiš.
        Suma-sumarum, tu ti je par ljudi reklo isto što i ja, a ti opet po svome. Ni ja više nemam volje da ti objašnjavam ili te uvjeravam u nešto kada ti "misliš da nećeš izgubiti toliko mišića". Nek' ti je sa srećom u ostvarivanju cilja. Pozdrav.
        Hrana se važe sirova. Žutanjak je super.

        Comment


        • #19
          Re: nikos91 - Moj plan vježbi

          Ma znan da ispadam preko postova tvrdoglav ,ali ne zelim to biti. Jer je tesko biti pametan kad ima samo na ovom forumi milijardu razlicitih programa,vjezbanja svega.Neki govori da ne valja LI cardio,neki govore da je dobar,neki govore da treba visok intenzitet neki niski pa nemos vise bit pametan kad si bombardiran s toliko informacija.
          Arena

          Comment


          • #20
            Re: nikos91 - Moj plan vježbi

            Sve je to dobro, samo u svoje vrijeme.

            pobjednici traže načine a gubitnici razloge

            Comment

            Working...
            X