Announcement

Collapse
No announcement yet.

Veky - Početnik

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Veky - Početnik

    Dajte savjete dečku ,luzat ćete gejnove od hatea.Carl je nebitan,on je Wind,čuješ mu šum ,ali neznaš odakle dolazi ni kamo ide .
    Last edited by Carl Wind; 22-10-14, 09:21.

    Comment


    • #32
      Re: Veky - Početnik

      Originally posted by Premium.Better View Post
      Daj ban ovom klaunu. Forum je pun gluposti otkad ovaj redikul mjesecima spama.
      Neće mu ban pomoći, njemu treba doktor.

      Comment


      • #33
        Re: Veky - Početnik

        Ma manje je bitan bf, posto sam ga mjerio na vagi i imam papiric i sve kod sebe.
        Sta se tice ruku, jednostavno neznam sta da kazem, frend koji je nizi od mene 15cm, radi ruke sa ogromnim kilazama i radi nepravilno tj. piga se u tijelu kod izvodenja, ista stvar i za triceps, dok ja radim pravilno znaci npr. sa sipkom, stavim normalnu kilazu dignem gore, napnem biceps i spustam sve do kraja i na kraju napinjem triceps i opet sve ispocetka. Njemu ruke rastu abnormalno i presto ih je radit 2 puta tjedno, a ja radim ko idiot 2 puta tjedno ruke u UTO i SUB i nikako da narastu. Mislim obujam im je 38cm, nikad mi nije tolki bio no opet premalo naspram tijela.

        Comment


        • #34
          Re: Veky - Početnik

          Ruke generalno svima dođu dosta brzo do određenog obujma i onda stanu naglo rasti bezobzira šta ti dalje njima radio. Bude perioda kada pomisliš da sve ide kako spada, dobiješ nekih 0.5cm u obujmu i postaneš sretan misleći da će tada stvari ići glatko jer smatraš da si otkrio čaroliju za njih koja ti paše, no da ti skratim muke i da ti ne utječe na psihu morat ćeš se gadno strpiti i namučiti da ih potakneš na novi rast. Što to znači? To znači da strpljivošću izgrađuješ njihovu tvrdoću te će ti samim time bezobzira na obujam izgledati sve veće iz godine u godinu, pomalo, ali sigurno. Iz godine u godinu želim sve veće ruke, ali se iskreno ne mogu pohvaliti mukotrpnim radom na njima, radim ih kao i ostale skupine, istim parametrima što bi značilo da moram za njih doslovno "pišati krv" mora me peći zadnjih 3-4 ponavljanja, moram hvatati krajnosti koje prelaze pristojne doze mazohizma koji obožavam. Ono što ćeš morati za veće ruke raditi je konstantna progresija u kilažama na vježbama, tu i tamo odraditi nekakve šok rutine za njih poput superserija, giga serija, drop serija i sl. te se onda opet nakon tih šok rutina vratiš na rutinu s progresijom u kilaži. Vrlo ti je i važno da ne pretjeruješ sa serijama kod ruku, dakle frekvencija neka ostane 2x tjedno to je sasvim dovoljno. Hvatanje nekakvih otkaza u serijama prečesto ne vodi nikud nego stagnaciji, ali progresija ce te uvijek odvesti na pravi put, već ćeš na šok rutinama imati pumpove u rukama koje želiš, ali zapamti da to nije uvijek rješenje.

          Zaključak; Progresija u kilaži
          Povremena šok rutina po izboru
          Kvalitetan raspored program treninga
          Stisni zube i natjeraj ih na rast (je.bi im mater u prijevodu)
          Pogledaj po youtube kvalitetan primjer treninga ruku, uvijek ćeš naletiti na nove savjete i primjeni ih u praksi
          Prouči biomehaniku tijela

          SRETNO!

          Nažalost moraš pobijediti svoju genetiku na nekim mišićnim skupinama kao pravi alpha man i moraš imati jasan cilj u glavi.
          KMG - kilogram mišića godišnje ;/

          Comment

          Working...
          X