Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pozdrav svima!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pozdrav svima!

    Bok svima!

    Zovem se Robert i dolazim iz Varaždina.
    Imam 19 godina, visok sam 190 cm i imam 102 kg.
    Od malena se borim s viškom kilograma, a u zadnjih par godina sam pomalo smršavio, ali sam ostao pomalo salast te s dosta slabim mišićima.
    Cilj mi je doći u neku solidnu formu, tj. izgubiti još par kilograma da dođem do nekih cca 94 kg te da malo oblikujem svoje tijelo.
    Kod kuće nemam baš neke opreme i uvjete za rad. Imam jedino uteg od nekih 7 kg. Prošli mjesec sam se učlanio u teretanu u kojoj svaki dan provodim min sat vremena.

    Od malena se bavim sportom... trenirao sam rukomet do svoje trinaeste godine te se nakon toga prebacio na košarku koju treniram i dan danas. Iako se nadmećem na amaterskoj razini htio bih malo izgraditi svoje tijelo koje bi mi pomoglo da napredujem u sportu kojeg volim. Tijekom godine imamo treninge barem tri puta tjedno osim kroz ljeto kada hodam na vanjsko igralište šutirati i haklati. Što se tiče zdravlja sve je u najboljem redu. Šta se tiče prehrane pokušavam se što bolje hraniti, za doručak pojedem neko pecivo ili žitne pahuljice, za ručak jedem svašta (izbjegavam masnu hranu koju niti ne volim) a za večeru neka juhica, kuhana jaja, voće i slično (izbacio sam kruh navečer). Najviše me muče slastice kojih mi se dosta teško odreći pošto mi stalno poslije ručka fali nešto slatko. Uz to ne koristim nikakve dodatke prehrani.

    Eto to je ukratko o meni. Molio bih nekoga ako bi mi pomogao da ostvarim svoje ciljeve sa nekim savjetima te uputama za vježbanje ili prehranu. Ako ima netko kakav dobar program za vježbanje ili primjer pravilne prehrane neka podijeli sa mnom.

    Hvala

  • #2
    Poz Robi i dobrodošao.
    pobjednici traže načine a gubitnici razloge

    Comment


    • #3
      Welcome...
      Online Transformacijski Specijalist:
      Nutricionisticki planovi, planiranje treninga i suplementacije.
      Misicna masa, gubitak kilograma i misicna definicija, posturalna korekcija...
      Stalni pristup, motivacijska podrska i sve kako bih Vam maksimalno olaksao dolazak do cilja i puno vise od toga!
      Rad temeljim na malo rijeci i hrpi djela, zadovoljnim klijentima i njihovim transformacijama.
      ->
      http://www.fgfitness.uk
      GARANTIRANI napredak uz Vasu predanost!

      Comment

      Working...
      X