Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pozdrav svima!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pozdrav svima!

    Ovako, moje je ime Petar i imam 21 godinu , 185 cm 83 kg. Trenutno studiram u Puli, inače dolazim iz Vrbovca. Evo da vam ispricam svoju pricu.Sa treniranjem sam počeo još sa nekih 15 godina gdje sam težio nekih 70 kg. I tako nakon nekoliko početnih mjeseci, upoznavanja sa spravama i treninzima polako sam počeo uzimati koje kakve suplimente bez ikakvog znanja o tome. Sjećam se da sam pio scitecov gainer od maline(odvratno),nakon toga onaj jumbo ,uz to pio bcaa tablete i glutamin prah te kreatin koji mi je bio okusom nesto najodvratnije sta sam ikad popio, uglavnom bez ikakvog znaja kupovao i trosio suplimente i bacao pare. Tu sam pio i weiderove gainere i whey i na kraju zavrsio sa optinum nutrition whey-om kolko me sjecanje sluzi. I tako pune dvije tri godine svaki dan nekad i nedeljom gym rutina došao do kilaze koje trenutno imam(međutim naravno omjer mišića i mase mi je potpuno drugačiji bio tada nego sad).Zadnje kilaže koje sam imao su mi bile bench 105kg čučanj 110kg i mrtvo 140kg. I tu mi se dogodila nesreća. Kako sam odmalena bio stalno u svijetu motora, položio vozački te početkom 4. razreda srednje gimanzije , kupio ja sebi svoj motor gileru runner 200 2008 godiste.(prije toga sam imao derbi gp1 50 koji sam dobio za firmu) Stari nije ni znao za to, a ja nisam ni pojma imao kako funkcinora kupoprodanji ugovor, sjeo na vlak , uzo pare , otišo do Karlovca i kupio motor. Sjećam se dok sam se vozio do doma padala je kiša došao sam doma mokar od glave do pete. I ništa par dana uz motor,sve super. I jedan dan vozeći se 40kmh na sat, izlazeći iz zavoja ,ja završio na podu i udraio u llijevo rame. Bio sam kompletno smrskao lijevo rame, sva sreća da se nisam brže vozio. Ništa, operacija prošla i dobio lijepu metalnu šipku u rame na više od godine dana. Poslje toga vježbe i terapije svaki dan. I tako , evo već ide treća čevtra godina da nisam taknuo utege sve do prije mjesec dva. Zato sam i napravio račun da bih pitao za par savjeta. Naime, tijekom vježbanja , pogotovo leđa jednostavno nestanem bez snage. Na pola treninga osjecam se ko da bi se srusio na pod kolko sam bez energije. Sve su to male kilaže i trebat će mi puno vremena da se vratim na staro. Sva sreća rame je dobro zaraslo i sve štima. I sad postavljam pitanje što uzeti. Ja sam gledo Myprotein pošto mi cijenom izgledaju brutalno dobro. Htio sam uzet whey i kreatin u kombinaciji. A sad šta još da uzmem ne znam. I zanima me, ono najbitnije, dali se kod naručivanja s Myproteina plaća carina zbog nedavnog Brexita ili je ta cijena koja piše ta plus poštarina? Nadam se da će mi neka dobra duša pomoći i dati odgovor na pitanje. Lp, Petar

  • #2
    Pozdrav i dobrodošao.

    Loše je to skroz što ti se desilo, dobro je da si sada ok. Malo ohani sa suplementima, a posveti se prehrani. Vjeruj mi dobro ćeš napredovati i bez njih.

    Kakva ti je prehrana, šta jedeš prije treninga? Sasvim je normalno da nemaš snage kada se nakon toliko dugo vremena vratiš nekoj aktivnosti.

    Comment


    • #3
      Uglavnom najviše jedem piletinu i junetinu svinjetinu jedem tu i tamo. Pazim na tekućinu flaša je uvijek kod mene. Dosta jedem povrća tipa mrkva zelje, rajčića, banane jedem svaki dan, prilog krumpir kuhani, riža,jaja. Ujutro žitarice. Ribu ne jedem nikad, ne odgovara mi ni u jednom pogledu. Isto imam problem s mlijekom, kada ka trošim po cijelom tijelu mi se javlja alergija odnosno prištevi tako da ni miljeko ne korstim(kad sam pio domaće jedno vrijeme ništa mi nije bilo te sam zaključio da je ovo svo mlijeko iz dućana najobičnije smeće). Uglavnom zbog faksa nekad ne stignem jest pa bi mi koji šejk dobro došao, a i istina što kažeš, ja nisam fizički ništa radio 3-4 godine i tijelo nije priviknuto na napor još, al osjećaj mi je baš katastrofa nakon par serija energija nula bodova.
      Last edited by PetarP; 19-03-17, 02:37.

      Comment


      • #4
        Pozdrav Petre i dobrodošao.

        Prehrana ti je loša i nedovoljna, jedi više i kvalitetnije a whey je uvijek dobrodošao.
        Last edited by kelly; 20-03-17, 03:35.
        pobjednici traže načine a gubitnici razloge

        Comment


        • #5
          Pozdrav i dobrodošao
          Bananu jedi sa orasima,bademima i tako nekim orašastim plodovima (poslat cu ti clanak ako hoces zasto).Nemoj je jest prije treninga barem to meni ne odgovara zato što mi u pola treninga padne secer i energija mi je na nuli pa sam je izbacio ako nije do toga onda si napravi shake sa dekstrozom i pij tokom treninga,to je mene spasilo u jednom treningu.

          Comment


          • #6
            Hvala svima na lijepim pozdravima, evo da kažem naručio sam si whey, kreatin, dekstrozu i zobene da probam myprotein , Slažem se da prehranu moram popravit i pojačat. Al evo sretan sam krenuo sam polako nakon dugo muke, 2 operacije, terapija te puno tableta protiv bolova koje sam trošio da sam uopće mogao zaspat od muke i bolova i mogu vam reći odma se bolje osjećam čim sam primio natrag uteg u ruke. happy face
            Last edited by kelly; 21-03-17, 23:39.

            Comment


            • #7
              Pozdrav,
              dobrodosao i sretno!
              Online Transformacijski Specijalist:
              Nutricionisticki planovi, planiranje treninga i suplementacije.
              Misicna masa, gubitak kilograma i misicna definicija, posturalna korekcija...
              Stalni pristup, motivacijska podrska i sve kako bih Vam maksimalno olaksao dolazak do cilja i puno vise od toga!
              Rad temeljim na malo rijeci i hrpi djela, zadovoljnim klijentima i njihovim transformacijama.
              ->
              http://www.fgfitness.uk
              GARANTIRANI napredak uz Vasu predanost!

              Comment

              Working...
              X