Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Tvrdokorni žuljevi su neizbježni.
Rukavice umanjuju nastanak žuljeva, ali ne uklanjaju ih u potpunosti.
Meni su se pokazale najbolje najboičnije spužvice.
Žuljevi ne bole, ali su ružni.
I nisu baš prednost tijekom maženja...
nisam probao. serije 4x10 radim sa 110kg. kad radim s rukavicama cak i kontrahvatom na jednoj ruci na negdje 6 pokusaju vec polako imam osjecaj da ce mi ispast uteg.
a ježiga,nakon par treninga ćeš moči i 10 ponavljanja radit
nisam probao. serije 4x10 radim sa 110kg. kad radim s rukavicama cak i kontrahvatom na jednoj ruci na negdje 6 pokusaju vec polako imam osjecaj da ce mi ispast uteg.
nedavno me sly ispravio da gurtne i kuke nisu ista stvar. gurtne su samo traka.
sto se tice koristenja tih kuka, koristim ih iskljucivo kod mrtvog dizanja i ponekad kod vecih tezina na npr bent over rowu. a sto se tice snage podlaktice, to nastojim posebno rijesavat. kad mi ruka dovoljno ocvrsne prestat cu koristit kuke
Jel mislis gurtne? Ako da, moje je misljenje da se nije dobro navikavati na njih. Treba jacati i stisak sake - podlakticu, a ne prepustiti gurtni da preuzima taj dio psla.
ja mislim da su rukavice sastavni dio trening opreme.
ja koristim cak i one "kuke za sake" u masu vjezbi jednostavno iz razloga sto tijekom pokreta nemoras razmisljat o tome dal c ti sipka ispast iz ruke il nece nego o kontrakciji onog misica koji bi trebao radit.
btw. koristim biotechove, neznam model ali sam zadovoljan. ne treba tu cjepidlacit.
Leave a comment: