Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Mozda imas magicne rukavice, nesto kao power fist?
hm...kako da ti objasnim taj osjecaj,npr imas 2 zenske jedna sa sisom 4 druga neka slaba 1 kad uvatis onu sa 1-om imas osjecaj da fali tu nesto, dok je sa 4-om imas osjecaj punoce i da si nesto primija nek se ne uvride cure, moga san uzet kao primjer pisulinca, ali ovako mi je draze.
Moram i ovo prokomentirati. Dečki,rukavice se nose po vlastitom osjećaju i željama s tim da ne treba biti balav i opterečivati se sa gey glupostima. Svakom iole pametnom je jasno da rukavice treba nositi od sigurnosti do(za žene) nezgodnih žuljeva pa i same higijene. Perite te rukavice što češće da se ne bi širile razne infekcije i gljivice preko utega kojih je u teretanama i previše. Bilo bi bolje da obratite pažnju na odijevanje jer nisu rukavice gey nego individualni stav. Pravi frajer s rukavicama je zapravo sexi!!!
meni kada primim uteg,sipku bez rukavica iman cudan osjecaj kao da drzin nesto mrsavo i neman snage,dok sa rukavicama iman osjecaj punoce kad primim sipku i vise mogu dignit nekako se mocnije osjecam ovo je vise stvar psihe :P
U sportovima snage su ponavljanja manja jer oni ne rade kao bodybuilderi repetitivnu snagu (10-15 pon) več maksimalnu (1-4 pon).Zbog ovoga trenje koje se javlja između ruku i utega/šipki je kraće i manje.
Ja sam trenirao skoro deset godina prije nego li mi je prvi puta pukla žila u šaci.
Sada više ne riskiram.
Jednako tako mi je uteg od 12,5 kila metalni pao na nogu i zdrobio mi prst u krpenoj tenisici.
Sada treniram samo u čvrstim tenisicama.
Ne može se reći da je potrebno nositi rukavice kod treninga sa utezima. Nosi onaj ko ima nježnu kožu ili većina nosi radi šminke.
Dizači utega ne nose rukavice a imaju jače treninge od bodybuildera, ni u sportovima snage se ne koriste rukavice.
Leave a comment: