Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

    naravno
    prica mu ne drzi vodu
    Originally posted by servantess
    Gdje da kupim ugljikohidrate,kolko koštaju i ima li kakvih posljedica??

    Comment


    • #47
      Re: Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

      evo još jedno žrtveno janje http://gol.dnevnik.hr/clanak/mma/sok...udaracica.html
      Originally posted by darios
      pa trbušnjaci na mršavoj osobi izgledaju savršeno, ja ne izgledam mršavo ali jesam mršav samo se to ne primjeti jel sam širok

      Comment


      • #48
        Re: Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

        Svi su oni na anabolicima.Jadno,ali istinito.I u Hrvatskoj nije ništa bolja situacija.

        A još je šokantnije da to u Hrvatskoj rade amateri i polu profesionalci koji pokušavaju napraviti "nešto".A o profi borcima da ne govorim.Gledam to svaki dan na svoje oči.Stvarno za ne povjerovati.

        Comment


        • #49
          Re: Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

          Originally posted by Dalibor View Post
          Slažem se. Tenis nije najbolji primjer za diskutirati o dopingu. Istina, meč može potrajati nekoliko sati ali efektivno tu ima igre možda sat vremena. Ne kažem da ga nema ali vjerovatno mnogo manje nego u navedenim sportovima kao što su biciklizam, plivanje, atletika itd.
          I još nešto zanimljivo što zaboravljamo. Doping se ne koristi samo da bi se unaprijedili rezultati. On se također koristi kako bi se tijelo što prije oporavilo, kako bi sportaši što češće mogli biti na maksimalnom nivou svojih mogućnosti. I naravno koristi se u rehabilitaciji.

          Zašto češće sportaši ne padaju na doping testu? Jednostavno zato što to nije nikome u interesu. Oko sporta se vrte veliki novci. Marketing je ogroman, zarada je ogromna. Doping kontrola je uglavnom jedna velika farsa. Svako određeno vrijeme (npr. Marion Jones) nađu neko žrtveno janje kako bi mogli reći da nešto rade. Iako za Marin Jones mislim da je nekome smetala pa se to sve skupa desilo oko njenog pada na doping kontroli.
          I da ponovim jednu konstataciju koju stalno ovdje pišem. Prvaci nisu prvaci zato što uzimaju doping. Kad bi svi bili "čisti" ponovno bi Usain Bolt i slični njemu bili najbolji. Samo bi rezultati bili slabiji. Želja čovjeka, prvenstveno publike, je da rezultati budu što bolji i spektakularniji. Spektakl i zabava donosu veliku zaradu. Jer kome bi bilo u interesu gledat prvaka koji trči na 100 metara npr. 11 sekundi kad bi imali dopingirane rekreativce koji trče brže. Ovo je slikovito rečeno ali je to zapravo tako.
          sve je lijepo objašnjeno

          Comment


          • #50
            Re: Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

            ne kuzim uopce razlog bune na ovu temu, covjek je bodybuilder, natjecatelj, ubio je covjeka...i novinari su napisali kako je i bilo...
            ili su bodybuilderi zlatne krave pa se to nebi smjelo napisat?

            zapravo, za pocetak trebalo bi definirati, tko je bodybuilder?
            dali se pod bodybuildera racunaju samo osobe sa profesionalnim iskustvom, ili se racunaju svi koji idu u teretanu neko duze vrijeme...
            ili oni koji samo idu?

            ako se pod bb-ovca racunaju svi koji se "pumpaju" onda su bodybuilderi na dosta losem znaku jer postoji pun k seljaka na ovom svijetu koji uzimaju nelegalne supstance da bi prikrili nedostatak prednja 2 zuba, pa im steroidcine udare u mozak i postanu agresivni jer ih ne znaju koristiti ( vjerujte mi, jedan je takav radio kod mojih u restoranu i dobio je otkaz jer je covjek jednostavno prolupao, postao agresivan, svadljiv)...
            dakle, ako se racunaju svi onda body builderi u globalu su s pravom na losem glasu..

            medjutim, ako su bb-ovci ipak samo oni sa natjecateljskim iskustvom, onda fkt ne kuzim zakaj je buna na forumu, jesu ovdje na forumu svi natjecatelji pa se smatraju ugrozenima ili ?

            i da, nije mi jasno kako si pojedinci mogu dopustiti da napisu kako su gotovo svi vrhunski sportasi dopingirani??? zato jer mogu izdrzati 4 sata teniskog meca? mislim da ipak niste s njima ovce cuvali da se tako moze pricat.
            Last edited by pekizggs; 07-03-12, 09:58.
            There is a price to pay for everything you gain.

            Comment


            • #51
              Re: Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

              Ovo o vrhunskim sportasima sto pricas, procitaj knjigu Dorucak sampiona i bit ce ti sve jasno!
              It's not over until i win.

              Comment


              • #52
                Re: Bodibilder ubio 32-godišnjaka zbog 10.000 €

                Svaki vrhunski sportaš uzima doling da bi ostao u konkurenciji. Jer ako od 10 sportaša 1 uzima on će imati ogromnu prednost.

                Comment

                Working...
                X