Tu počinjem pisati svoj log za treninge da imam okvirno gdje sam i što sam i kako to sve ide.
trening je sada za sada ovakav:
PON: BP, SQ, Front SQ + iskorak i listovi
UTO: OHP i ramena, leđa i ruke
SRI: odmor
ČET: BP, SQ, Front SQ + zadnja loža i listovi
PET: OHP i ramena, leđa i ruke
SUB: DL + loža i acc za prsa
NED: odmor
sada za sada to ide jako dobro, uštimavam se po "osjećaju" ali ide to više manje "na najjače" haha povećao frekvenciju BP-a i odlično mi paše, promijenio stav, što također, odlično mi došlo, više nije onaj ultra široki madafaka nego dosta uži i naučio sam propisno koristiti leg drive i most, tako da eto, sve se polako slaže na svoje.
današnji trening je bio:
BP
[warm-up]
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
SQ paused
[warm-up]
60kg x5
60kg x5
100kg x3
100kg x3
SQ normalni
100kg x5
100kg x3
iskorak
+5kg 20komada (deset za svaku nogu)
+10kg 20 komada --rađeno prva serija i odmah druga
komentar: BP sam imao u planu odraditi 10 serija, ali odradio 8 samo zato što nisam imao volje deset serija kao budala dizati, nisam imao sluške niti noopept, pa eto, čučnjeve imam u planu sada jednu mj dana, samo laganini raditi paused i tako malo, da se naviknem u rupi sa low bar i to, a i ta se regeneriram od onih 200kg, i onda ćemo nastaviti jako
i tako, nisam stigao sve jer sam curi morao dosta pomagati pa mi je to pojelo vremena a đim se zatvara u 10
eto
trening je sada za sada ovakav:
PON: BP, SQ, Front SQ + iskorak i listovi
UTO: OHP i ramena, leđa i ruke
SRI: odmor
ČET: BP, SQ, Front SQ + zadnja loža i listovi
PET: OHP i ramena, leđa i ruke
SUB: DL + loža i acc za prsa
NED: odmor
sada za sada to ide jako dobro, uštimavam se po "osjećaju" ali ide to više manje "na najjače" haha povećao frekvenciju BP-a i odlično mi paše, promijenio stav, što također, odlično mi došlo, više nije onaj ultra široki madafaka nego dosta uži i naučio sam propisno koristiti leg drive i most, tako da eto, sve se polako slaže na svoje.
današnji trening je bio:
BP
[warm-up]
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
70kg x3
SQ paused
[warm-up]
60kg x5
60kg x5
100kg x3
100kg x3
SQ normalni
100kg x5
100kg x3
iskorak
+5kg 20komada (deset za svaku nogu)
+10kg 20 komada --rađeno prva serija i odmah druga
komentar: BP sam imao u planu odraditi 10 serija, ali odradio 8 samo zato što nisam imao volje deset serija kao budala dizati, nisam imao sluške niti noopept, pa eto, čučnjeve imam u planu sada jednu mj dana, samo laganini raditi paused i tako malo, da se naviknem u rupi sa low bar i to, a i ta se regeneriram od onih 200kg, i onda ćemo nastaviti jako

Comment