Announcement

Collapse
No announcement yet.

Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

    Njegov dan je masivan, i poprilicno veci nego nas obicnih, ali to samo da on moze stati u njega!

    @max
    Ja zavidim mom matorom, on ima 150kg, i kad sedne u fotelju da gleda tekmu, ima drzac za sve, za kafu, za pikslu, za tanjir sa kikirikijem i sok jbte!
    DR. Lonnie Lowery

    Da li ste se ikada priljubili uz vasu zenu ili devojku i primetili da su njena pozadina i butine znatno hladnije od ostatka tela?

    Comment


    • #17
      Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

      Originally posted by skullHeaD View Post
      Njegov dan je masivan, i poprilicno veci nego nas obicnih, ali to samo da on moze stati u njeg
      hahahah jooj kraljuu
      ”Da bi se fizicki I mentalno osecali dobro I da bi vam misici rasli,morate da uzivate,I da,kao I ja sada,sa nestrpljenjem ocekujete svoj sledeci obrok.
      Zasto Markus Ruhl nije pobedio na vise takmicenja? Odgovor je jednostavan :njegova pojava deluje zastrasujuce za svakog,ukljucujuci i sudije.

      Comment


      • #18
        Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

        Ako si blizu Splita mogu ti pomoći ali ću ti to onda i naplatit.
        Kad si imao para za tolike količine skupe i štetne hrane da bi došao do te kilaže bome onda moraš imat i za platit trenera da bude s tobom i da ti pomogne dovest te u red. Jer drugačije nećeš uspjeti!
        http://www.myspace.com/daliborzulejhic

        I know it's hard to keep an open heart
        When even friends seem out to harm you
        But if you could heal a broken heart
        Wouldn't time be out to charm you

        November Rain, Guns and Roses

        Comment


        • #19
          Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

          #mavidiga
          - Ma neljutim se. Razmilsim dal da stavim slike.

          #Sandra
          Ae kakav mi je dan. aj' napisati ću u kako mi je u zadnih dva mjeseca i donekle od početka godine;
          -Zavšrim s poslom i Odem spavat najranije u 03:00h i tad krmim do 9h dizanje u 10
          -il odem spavat u 6,6 ujutro i dižem se u 12, il ak moran neđe letit onda po potrebi prosjek oko 10h, a ak ostanem spavat onda do 14h
          -Oko14h eventualno ručak (inače nevolim jest prie posla..uspori čovjeka)
          -i tak oko 15:30 idem an posao i perem do 02,03 h kak sam naveo.
          to bi bilo to.
          Posebno u daznje vrijeme je čudo da i spavam, neda mi se spavati, spavam pod silom jer znam da mi treba možda radi posla da budem bistriji, al opet shvatio sam da funkcioniram bolje kad spavam manje, il nap po 2-3 sata.
          -E i recimo svaki dan, il svaki drugi dan, navečer, posebno ako ne ručam, jedem jaja, špek, luk, neki sok, il šta je bilo već za ručak(kojekakve čorbe kobasice, grah, krafne itd.), ak niš od tog, perem po voću ..grožđe i banane najčešće, i masline i voćni jogurt.
          -A posebno za vikend, kad želim spavati; poslije psola si popijem pivo da me uspori i uspava ..inače pivu nemogu smislit ni prije ni sad. votke mogu popit litru al pivo..žali bože.
          -Isto u zadnje vrijeme bolje da naglasim ko uvijek, al u zadnje vrijeme više nego inače, derem po kavi i red bullu, 2-3 za vikedn(ne izlazim vani dopiz+++ mi sve) i bar 2 šalice kafe, bez obzira jel se radilo o jutru, il večeri. Kolko sma zna popit toga čudims e šta nisam krepa dosad. Sve to nije da me drži budnim il neznam šta, samo volim okus redbula, kafe više ne. Bezobzira olkogod popio tog šita, mogu spavat ako odredim.
          Ah kaj da pričam sve; imam super posao, radim što volim i šta me volja.
          ma sve je to super. nežalim se. Al sad mi je dopizdilo, posebno za ljeto kad sam po običaju iša skakat iz aviona padobranom, ovi zadnji put mi nisu dali da skačem, radi kilaže. I tu sam popizdio, al sm nastavio dalje doć do granice. A sad kad sam tu na granici di sam odredio, e..estvarno .. ja stvarno neznam kako se da ljudima tako živjeti. Od stomaka si nemren svezat cipele, već se moram nagnut u stranu, ili zbočit nogu nakrivit se i svezat.
          Uz stepenice nie ko nekad do kata prvog kad se zaletim malo brže, umor umor i umor, nie da krepajem, al se zadišem, i lagani znoj, al prođe brzo.
          -Sjedim, škemba izbočena, osjetim je kak je vani.. kako postoji.. dišem.. prsni koš se skoro i nemiče a dolje se širi a ni nemiče se tijelo, jedino vidljivo je da se pomakne gore dolje gore dolje za par cm.katastrofa.

          - Sjednem na kauč, ko je ono tu rekao .. da, da, ima to .. staviš si kaj god oš na trbuh ..ma kakva tacna il podložak brate netriba ti .. il gledaš film na tabletu il laptopu i držiš ga na istom mjestu .. a kak dišeš film se miče .. specijalni efekt sam za sebe.. je je, bilo je foraal više nije.

          - Ljubavni faktor. je ima i tu nečega. Al nije bitno. Kao što biva u životu svakog muškarca naiđe jedna klipača i prođe. I od muškarca stvori gada kakav je danas.+- Tu sagu neću ni pi(š)sat.

          - ševa, aka. predmet za odrasle - aka priroda i društvo.
          Šta je to?? et tolko je sad sati. Bilo je toga nekad, bilo je moga si izabrat nešto, et zadnji put pogostio se prije godinu dana dok sam još donekle na nešto ličio. A ni tad nije ispalo jednostavno nit praktično .. policija..starčad na samrti ..psi ..park .. auto ..šampanjac se nie to otovrit čep drveni se strga .. pa izvadio lovački nož da ga ona vadi ..pa bacili .. pa natočili pivu pan u kristalne čaše i dobio pičke iz milosti. tjbt. smijurija i žalosno. A otad do sad ma ni P od pičke, ani neznan kak bi više ovako. ..ak niš bar se sjećam tog zadnjeg puta, bar se smijem.. pa prcaj u mašti do mile volje. A i opet s druge strane, tu u gradu nema baš šta ni za birat, s udanima mi se više neda zajebavat, nit rastavljenima, a više ni s balavicama, iako ajde. naiđe se neka punoljetna il neka da na nešto liči. al opet. nie neki izbor. .. patetično ..
          p.s Ona izreka šta vele .. ko bira ne ****, inače, To uopće nije istina. Al jebiga, sad je.
          Smijem koristiti vulgarizme na forumu? ak ne slobodno admin nek upozori pa brišem.

          -Sjedenje: Sjedilački način života je ubitačan. Tihi ubojica.Nemrem se ni rastegnut kak spada da izravnam noge, evo sjedim već par sati, i pomalo me bole noge, a sve od ne korištenja istih.
          Eventualno pod 120, ili 90+- kutem je donekle podnošljivo, uz konstantno mjenjanje položaja.

          -što se kretanja tiče, ili boljereć nekretanja,ono skoro pa nikako, al kad hodam, kod svakog koraka osjetiš nakupinu sala u guzovima, svaki korak donosi novi bump ili jump odskočni efekt na šekmbu. Više se po svakom koraku oslanjaš na svaku nogu na koju zakoračiš, s većim balansom težine sjedne na drugu, nego prije. Lice i vrat isto tako osjetiš gumastu vibru, S time ti i hodanje dosadi.. nak jednostavno to neželiš osjećati kad hodaš.

          najgore od svega mislim je to što od silne mase gotovo i ne dišeš, osim ako namjerno duboko ne udahneš il počneš zijevati. (gladim se da si sad zijevao)zijevanje. hihi(u pravu sam ha, bar 2 tri puta si zijevnuo.)
          ..i da nastavim.. to slabo disanje te i natjera da sjediš, a kad sjediš još je gore pa čak tad prestaješ polagano disati, i onda samo plitki površni nazalni udisaji. a izdisaji još brži.

          ..nak.. divim vam se na disciplini, na disciplini uma i kičme i tijela. To bi trebalo postati normalna svakodnevica, a ne ovako. To treba biti svakodnevica sasvim normalna stvar za svakog čovjeka.

          ..e i sad dok pišem, ko i svaku noć, uz krtkotrajno korištenje pluća, dođe mi da jedem. I ovako sjedilački Bez ikakvog dnevnog kretanja (osim ak ne računaš otprilike 50ak metara spremanja na posao u auto i iz njega) ovo je ubitačno za sve. Svaka čast japancima na jutarnjoj tjelovježbi (da da osobno znam kako je to, iz starih dana, čak i najveći samoAlkoholizam možeš nadvaladat s 20ak minuta kretanja i hladan tuš.)

          - Od sveg ovog fatboy kluba mislim da je najviše utjecalo nekretanje i žderanje navečer. ..nema diasnja.otkucaja srca..mozak samo foskusiran na posao i niš drugo ..neslušaš sebe..nit tjelo ..ništ..i trazi te samo da sjediš, jedeš, podriguješ, spavaš, ležiš u vodi di ne osjećaš svoju masu, i sve ponovo .. zavaravajući samog sebe.
          ..ak ništ.. bar sam čist ..lol..


          Bio je ovo još jedan moj izlet u krajnost.. experiment..radoznalost ..
          al sad mi je dosta.
          (nema me 5 min idem si po komad pite.. a jeo sm prije 4 i pol sata).
          .. nije bilo pite uzeo ručak.. sranje.. navika..

          -Znate li zašto fatboysi spavaju dugo.? Zato da ne osjete samo sebe. Da zaborave što su postali.
          Da sanjaju ono što nisu..kao što rekoh, u mašti možeš biti svašta.. A sada, u ovom trenutku ono što jesi. i et, zvaravaš sebe ždereš i spavaš, petar pan kraj tebe i sretne misli..

          -Znate što je najgore od svega; što sami sebe naučite na takav način života, naučite sami sebe da nebudete vi ono što jeste. .. Mislim da je najgore od ovog sveg što mi je prošelo u naviku .. skoro ko normalna stvar biti ovakav. Stvarno je još veći izazov odtrgnut se iz takve učmalosti, kolko god naporno zvučalo ... evo već dio govori ..kajjjćetieee..budeš sutra..ma sutra bolan sutra..(znam to:i to sutra ćeš prespavat)..pa sutra..
          *****a je ova navika,

          ..jednostavno čovjek malopomalo uđe u takvu debelokožnu kolotečinu da svijest zaboravlja tko si bio i pretvoriš se u ono što nisi.. nesvijest ono što nisi postane ono što sad jesi. Da nisam imalo svjestan ovog ..sad nebi pričali i krmio bi tam na krevetu.

          ..ovo stanje više jednostavno nije zanimljivo ko' što je u početku bilo.

          ma neću vas više gnjavit.
          Et sad je 03:11 pisao sam pomalo dobar dio dana, vidim i nakupilo se.
          Dalibore sry ak se server srušio.
          Ugl. nism ni blizu splita, al ak se dogovorimo doletim dolje jedan dan, pa ćemo oči u oči.
          ..nije baš da imam vremena pošto radim ama baš svaki dan, no kak sam rekao, ak se dog. vidimo se pa nekako se organiziramo.


          et uglavnom,
          Odluka je pala još u petak prošli da se stvari mjenjaju.
          Sutra tj. danas idem u teretanu i program i šta će mi ovaj moj pripremit

          Et toliko.
          Za sva pitanja i sve ostalo stojim na raspolaganju.

          Lijep pozdrav svima,
          JA

          Comment


          • #20
            Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

            maltene sam cijelu kavu popio dok sam procitao ajde neka, treba imat hrabrosti i iznest svoj zivot onakav kakav je, u ovom slucaju kukulele... ne poznajem forumase ali vjerujem da veliki broj ljudi ovdje je doslo do trenutka, bas kao i ti, kada su shvatili da nacin zivota kojim su zivjeli nije dobar i odlucili su se na promjenu... i ja sam medju njima, i pio i pusio, bio ljen i nediscipliniran pa eto, uz nesto volje covjek se uspije promijeniti... dobro je sto si se odlucio na promjenu, ali najtezi dio je ustrajat u tome... i sam znas sto nevalja, nesredjena prehrana i premalo tj nista tjelovjezbe... ovo sto dalibor kaze da bez trenera neces uspijeti nije istina, sve se moze kad se hoce, ali istina je da bi ti trener koristio, pogotovo prilikom dizanja utega, jer tu se radi o tvojem zdravlju a ne pravilna forma ga vrlo lako narusi... ukoliko si mozes priustiti moja preporuka bi ti bila da nadjes osobnog trenera ali i sam se educiraj citajuci po internetu, nemoj da ti netko prodaje maglu... zazelio bih ti srecu, ali ono sto tebi treba je motivacija, nadam se da ces je imati...
            Last edited by mavidiga; 17-11-11, 10:10.

            Comment


            • #21
              Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

              jbte....po meni to treba podhitno skidati....sad za misice i da dobijes nasuprot tom salu nezna bili ista primjetia
              189 si visok 141 kg to je ppprreevviissee jbte....i vrlo opasno idi u teretanu pod hitno i kako ti kaze dalibor bez trenera ne ocekuj nista previse...

              Comment


              • #22
                Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                Originally posted by mavidiga View Post
                ... ovo sto dalibor kaze da bez trenera neces uspijeti nije istina, sve se moze kad se hoce,
                Znam. .. al nisam mu htio išta ić u kontru..
                Ono, otišao bi dolje u split samo vidit šta će čovjek reći. I demantirat njegovu tvrdnju, i pritom dodati: E vidit ćemo
                A ako se nešto i dogovorimo; Super! neman ništa protiv pa nek i naplaćuje.
                ..inače..Takvu izjavu na ovom forumu nisam očekivao, ponajmanje od administratora.
                Mogu reć da je potom pitanju u krivu. ..a kad mi netko kaže da je nešto nemoguće; ma onda nema većeg gušta to i napravit to "nemoguće". Tako da, dalibore hvala na dodatnoj motivaciji.


                Originally posted by mavidiga View Post
                tu se radi o tvojem zdravlju a ne pravilna forma ga vrlo lako narusi...
                Hvala na brizi, al bezbrige za moje zdravlje budi. Da ti ispričam ..ma ništ. neću sad počet.

                Originally posted by mavidiga View Post
                ali ono sto tebi treba je motivacija, nadam se da ces je imati...
                Ma imam motivacije ja, samo se trebam preorganizirati, posebno vremenski, tak da mi je to zasad jedina prepreka.

                Originally posted by mavidiga View Post
                treba imat hrabrosti i iznest svoj zivot onakav kakav je, u ovom slucaju kukulele...
                Ako smijem pitati; šta Kukulele? Što bi to trebalo značiti.

                info: ak se već izjašnjavate/pišete, pišite ono što mislite/znate . a ne onakve izjave ko kukulele.
                Ak oš reć da sam mujo, čoban, kreten, sanader il neznan šta, onda tako i reci. Čovjek sam od riječi, kažem ono šta mislim, te isto očekujem od drugih. Ako se već nemože komunicirati na tako jednostavan i otvoren način. onda nemojte išta nit pričat nit pisati.

                Comment


                • #23
                  Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                  Originally posted by DENIŽURESPLIT View Post
                  jbte....po meni to treba podhitno skidati....sad za misice i da dobijes nasuprot tom salu nezna bili ista primjetia
                  189 si visok 141 kg to je ppprreevviissee jbte....i vrlo opasno idi u teretanu pod hitno i kako ti kaze dalibor bez trenera ne ocekuj nista previse...
                  E sad mi dođe da bez trenera i treniram.

                  Comment


                  • #24
                    Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                    99,9% sam siguran da bez pomoći nećeš uspjeti i da ćeš brzo odustat. Ti trebaš trenirati 7 dana u tjednu (minimalno 6), minimalno 3 sata dnevno (u početku kraće dok se ne pripremiš), trebaš znati kad ćeš, što ćeš i koliko ćeš jesti i piti. I šta je najvažnije trebaš nekoga da te gura, motivira i iz tebe izvuče zadnji "atom snage" i kad ti pomisliš odustat (a pomislit ćeš) da te natjera i motivira za dalje. Treba ti netko tko će izabrati prave vježbe za tebe jer sve ne možeš raditi, netko tko će te naučiti pravilno vježbat jer postoji i mogućnost ozljede....Treba ti netko tko će te zvati par puta dnevno na mobitel da vidi što radiš, što jedeš?... Ako ti misliš da je dovoljno samo otići malo šetati ili voziti biciklu i da je to dovoljno za uspjeh varaš se. Imam iskustva sa ljudima sličnim tebi i znam kako to funkcionira. Trening nije samo trening, kineziologija nije fiskultura, kineziologija je znanost i tu ti ljudi sa iskustvom mogu pomoči. Smršaviti možeš i način da drastično reduciraš hranu. Ali oblikovat i ojačat tijelo i doprinjeti zdravlju možeš jedino uz pravilno organiziran i planiran trening. To planiranje i programiranje ovdje mnogi banaliziraju ali to nije baš tako. Lako je raditi sa ljudima koji nemaju zdravstveni problem a debljina to je i koji žele malo povećati biceps, triceps, kvadriceps......Ali susrest se i pomoći osobi poput tebe treba mnogo više iskustva od tog pukog banaliziranja.
                    Nije mi namjera nametat ti se. Imam ja posla i preko glave. Samo ti dajem prijateljski savjet.
                    Last edited by Dalibor; 18-11-11, 00:53.
                    http://www.myspace.com/daliborzulejhic

                    I know it's hard to keep an open heart
                    When even friends seem out to harm you
                    But if you could heal a broken heart
                    Wouldn't time be out to charm you

                    November Rain, Guns and Roses

                    Comment


                    • #25
                      Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                      Ajde ti meni lijepo napisi koliko si jeo i koliko je prolazilo vremena a da nisi jeo ? Posto sam mrsav pa me zanima
                      I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.

                      Comment


                      • #26
                        Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                        Slusaj dalibora....kako god okrenes,trener ti treba...treba tu posla tako da sam ides nesto postici...nula...samo bi trosio vrime...uzalud !!!dalibore svaka cast na ovome ...ovako ce ti se uz trenera taj rad isplatiti,
                        ali jos ne kuzim zasto si to uradio ????

                        Comment


                        • #27
                          Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                          Najbolje bi ti bilo da kupis orbitrek i instaliras ga pred televizor, da ti zameni kauc, ili to ili bajs, bitno da ti zameni kauc. Interesantan je bajs, na njega mos montirat laptop, pa da vis belaja!
                          DR. Lonnie Lowery

                          Da li ste se ikada priljubili uz vasu zenu ili devojku i primetili da su njena pozadina i butine znatno hladnije od ostatka tela?

                          Comment


                          • #28
                            Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                            U dvije godine čovjek bi bez nekih većih teškoća trebao izgubiti tih 40 kg viška. Cilj ima, samo fali discipline. Ipak - nije ovo Severova nemoguća misija!

                            Comment


                            • #29
                              Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                              kao sto je dalibor rekao, nije ovo fiskultura olako shvacas rad u teretani i rad s utezima, vrlo malo nas amatera moze reci da nije imalo ozljede... nesto se potkrade, ili se slabo zagrijes, ili nisi dovoljno fokusiran a najcesce je to kriva forma... ti prijatelju vec duze vrijeme zivis sjedilackim zivotom, kao sto si i sam priznao tijelo ti nije naviklo na fizicki napor i kod tebe je mogucnost ozljede daleko daleko veca nego kod nekoga sportasa te iz tog razloga ti bi najvise od svih trebao posvetiti pozornost na prevenciju ozljeda... to su u prvom redu kvalitetna ishrana, neku tesku redukcijsku dijetu ti u pocetku nikako nebih predlozio, prvo sto ona sama po sebi nije zdrava a kao drugo moras tijelu dostaviti sve potrebne minerale, vitamine i masti da bi ocuvalo tvoje tijelo (kosti i zglobove) ali i da ti nebi uslijed velikog tjelesnog soka pao imunitet pa da pokupis gripu ili nesto nedajboze gore pa da provedes u krevetu mjesec dana... sto se ovog prvog dijela prevencije, sve sto trebas znati moze se naci na ovom forumu... drugi dio prevencije je polagano navikavanje tijela na vjezbu s utezima, rad na rotacijskim i balansnim misicima te jacanje tvojeg donjeg dijela trupa jer u ovakvim slucajevima on je manje-vise uvijek najslabiji i najcesce podrucje ozljede... e u ovom dijelu ti mi ovako teoretski ne mozemo ni blizu pomoci koliko bi ti pomogao trener, jos uvijek ti predlazem da angaziras jednoga...
                              kukulele=e jesi zaglibio... a bogami jesi, no tu smo da pomognemo... kreni polako citati forum, poglavito dio s prehranom, ukoliko budes imao nedoumica, a imat ces, pitaj ovdje a ja cu se uvijek potrudit odgovorit...

                              Comment


                              • #30
                                Re: Isa sam se udebljat, al bas ono ko krmaca do 141kg. Sad želim izgubit salo...?

                                Naravno da može i ranije.
                                http://www.myspace.com/daliborzulejhic

                                I know it's hard to keep an open heart
                                When even friends seem out to harm you
                                But if you could heal a broken heart
                                Wouldn't time be out to charm you

                                November Rain, Guns and Roses

                                Comment

                                Working...
                                X