Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Inače, posebno je teško u moru videa očekivati da će netko sjesti i pokušati slušati vas samo dok pričate. To je dosadno.
Realno, imate oko 5-10 sekundi da nekoga privučete u video na početku i sreće da na preskokce vidi ima li čega zanimljivog da ostane. Bez nekih ikona, teksta, zanimljivih isječaka (da je i vježba, hrana..što god interaktivno) 95% njih neće pogledat do kraja.
Početnik ne vidi dodatnu vrijednost, a napredni traži više.
Ma nee imat cemo neke videe na hrvatskom ali glupo mi je to..ovo je tek prvi video tak da treba to uzet u obzir i da imamo malo godina popravit ce se to s videim
odlicno, malo usporite, izvjezbajte prvo govor bez kamere (ako to vec ne radite), snimajte negdje gdje ima utega.
Nemojte sjediti i samo izbiflati ono sto ste planirali reci, imas heb*** izgled iskoristi to za video jel time daje vise vjerodostojnosti onome sta pricas. Imam jos par savjeta ali ne budem previse pametovao da me netko ne poklopi
Ofc, hvala... ma bit ce svasta bit ce treninzi, prehrana kroz dan i sl. naravno da necemo samo sjedit i pricat ) najvise j**e taj engleski , jos frend prica dosta bolje od menee ali nismo nikad radili pred kamerom pogotovo ne na engleskom al to ce se sredit kroz par videa
odlicno, malo usporite, izvjezbajte prvo govor bez kamere (ako to vec ne radite), snimajte negdje gdje ima utega.
Nemojte sjediti i samo izbiflati ono sto ste planirali reci, imas heb*** izgled iskoristi to za video jel time daje vise vjerodostojnosti onome sta pricas. Imam jos par savjeta ali ne budem previse pametovao da me netko ne poklopi
Leave a comment: