Announcement

Collapse
No announcement yet.

Što cure prvo primjete?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Re: Što cure prvo primjete?

    bravo pava i ti nešto razumiješ ipak

    sthooligan da ti odgovorim taj tip je ljenčina - istina, al s njim imam potpunu slobodu i ne kvoca mi pošto ja imam puno aktivnosti i po cijele dane radim svoja posla on me ne maltretira s porukama i pozivima (ili kao moj bivši što mi je stalno prigovarao jer izlazim s prijateljicama a zna se zašto cure izlaze - zašto? - jer traže k**ca - rasprave u nedogled), a navečer se uredno prasnemo mazimo i ljubimo i onda ujutro ja imam opet svoju slobodu. Imamo otvoren i iskren odnos, bez ljubomora i razbijanja glave, uživamo dok smo zajedno i gotovo.

    Da razmišljam o budućnosti s današnjim dečkima ne bi nikad bila s nikim... wtf, kad mi nešto smeta ja se toga rješim isto tako volim da ako ja nekom smetam da mi to odmah kaže i svako svojim putem, meni je bitno da nam je dobro u trenutku jer trenutak je budućnost, sadašnjost i već je evo prošlost

    raspravljat možemo do sutra, svako ima svoju životnu filozofiju i niko nema pravo reć da ta filozofija nije dobra.

    peace & love
    To enjoy freedom we have to control ourselves

    Comment


    • Re: Što cure prvo primjete?

      Ma nema rasprave, ja sam samo iznio neki svoju viziju na ono što si opisala i vidim da je to sad sasvim druga priča...pa on ti je kao neki ff lipo vam je skupa mazite se i keksate i poslje si ti ko ptićica bez nekog nad glavom.

      Spominjalo se u postovima gore neka djeca, prijateljice i sheme pa sam pomislio što je ovo....
      ''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''!!!

      Comment

      Working...
      X