Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kako se crnci mogu izdefinirati i povecati masu? Dali je to iskljucivo u genetici?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Crnci vs bjelci

    Mislim da su u globalu crnci i bijelci ravnopravni,sad možda su ovi crnci iz amerika(obe dvije) malo genetski u prednosti zbog stotina godina teškog rada kao robovi.Šta se tiće afričkih mislim da su podjednaki sa prosječnim bijelcem.

    Comment


    • #32
      Re: Crnci vs bjelci

      Nesto slicno ovome sto je vea stavila sam vec prije citao. Uglavnom dokazano je da su crnci u sportu nesto superiorniji od bijelaca i mislim da to netreba negirati...
      Takode netko je rekao gentika na rad itd... To nije toliko slucaj, koliko hormoni, makar ima i to smisla. Jer je dokazano da su nasi pretci jos prije svega desetak generacija bili puno fizicki jaci od nas. Sto se i da lagano zakljucit kad recimo pogledate da je prije 2000 godina legionar gotovo pa gladan i bosonog trcao sa 40kg opreme cijele dane...
      -------------------------------=(| "PAIN IS MY FUEL!" |)=-------------------------------
      Napreduje se... Avatar^^

      Comment


      • #33
        Re: Crnci vs bjelci

        Originally posted by Aronnax View Post
        Jer je dokazano da su nasi pretci jos prije svega desetak generacija bili puno fizicki jaci od nas. Sto se i da lagano zakljucit kad recimo pogledate da je prije 2000 godina legionar gotovo pa gladan i bosonog trcao sa 40kg opreme cijele dane...
        bosonog neandertalac je sa ratnom opremom trčao kao danas usain bolt
        bosonog, po neravnom terenu, sa kopljem

        Comment


        • #34
          Re: Crnci vs bjelci

          Originally posted by pava View Post
          genetsku prednost u čemu...? GLUPLJI su od bijelaca i žutih! to ti ne govori samo niža inteligencija nego su i tehnološki zaostali za bijelcima 1-2 tisuče godina, i to bi i ostali da nije došo bijelac i prodao im kalaše i pokazao kako se zgrade rade, a ne od lišća i slame! to što možda imaju 15 posto više testosterona neg bijelci to im je JEDINA prednost. pišeš nešto za boks pa koliko se sječam kličko je namlatio crnje... a i sam si pisao najjači čovjek svih vremena je marijan matijević on je bio old time strongman, a old time strongman nije bio ni jedan crnjo!
          I Tesla je izmišljao struju dok su ovi krave čuvali, jel da? To što ti diskriminiraš druge rase jer smatraš da je tvoja superiornija nije moj problem. I koliko ja znam sve drevne civilizacije, Maje, Inke, Egipćani, Mezopotamija, su bile daleko tehnološki i intelektualno naprednije od bilo koje civilizacije u Sj. Americi i Europi. Kličko je pojedinac, ja pričam u množini. Ne znamo da li je postojao koji "crnjo" jer ni jedan crnac u to doba nije bio ni malo "medijski eksponiran" niti mu je itko pružao veliku pažnju, a to što sam ja pisao o Marijanu, ne znaži da govorim da je postojao ili da postoji netko jači od njega. Na našoj planeti trenutno ima više od 7 000 000 000 stanovnika, sigurno postoji netko "jači", ali jedino ćemo saznati za njega ako bude eksponiran putem interneta, novina ili televizije.

          Ti već ulaziš u dubioze i pišeš o tome da svi crnci rade zgrade od slame i lišća. To rade plemena i to je njihova kulturna baština koju oni ne žele mijenjati. Kao što ti ne bio živio u takvoj kući, ne bi ni oni živjeli u onakvoj kakvoj ti živiš. Ne možeš gurati kulturu pod isti tepih. Koliko još ima plemena koja žive takvim životom, pogotovo na području Amazone i to što se oni nisu razvili u smislu da imaju kućice od armiranog betona, ne znači da su maloumni i glupi kako ti kažeš.

          I ako zbilja imaju 15% više testosterona, onda se govori o puno više prednosti, a ne samo jednoj.

          Ni jedna teorija o postanku čovjeka ne može dokazati kako je nastalo toliko rasa i različitosti i ni jedna teorija do sada nije 100% sigurna, svatko ima svoje mišljenje o svemu, pa tako ćeš i ti vjerovati ono što je prema tvoje mišljenju racionalnije ili "bolje".

          O tome da je bijela rasa "najmoćnija" samo ću ti iskopirati neka arheološka otkrića. Možda je u 21. stoljeću, ali prije sigurno nije bila.

          Piramide u Kini
          U središnjoj kineskoj provinciji Shensi nalazi se preko stotinu gigantskih piramida potpuno nepoznatih široj svjetskoj javnosti. Riječ je o zabranjenoj zoni oko grada Xian.
          Arhitektura piramida sliči onima u srednjoj Americi sa poravnatim vrhom; na nekima od njih se mogu vidjeti ostaci hramova na vrhu.
          Prema tri postojeća izvora u okolini piramida postoje grobovi sa kosturima. Riječ je o čudnim humanoidnim bićima sa velikim glavama i nesrazmjerno malim tijelima od metar i dvadeset centimetara visine. U grobnicama je pronađeno stotine kamenih diskova sa nepoznatim hijeroglifima.

          Pyramide11.jpg

          Podvodne ruševine civilizacije Mu pored Japana
          Geološki dokazi ukazuju na činjenicu da je sa krajem zadnjeg ledenog doba prije 11 500 godina došlo do otapanja velikih količina leda. Na pojedinim mjestima Planeta razina mora je porasla za oko 100 metara. To je vjerovatno bio slučaj sa ovim kopnom u blizini današnje japanske obale. Mnogo veća kopnena masa nego što je to današnji Japan bila je dijelom napredne čovjekove civilizacije.
          Mnoge legende govore o postojanju majke svih civilizacija u Pacifiku pod nazivom Mu (ili, od XIX stoljeća, uvriježen je naziv Lemurija u „zapadnim krugovima”). Između Japana, preko Mikronezije i Polinezije do obala Uskršnjih otoka, prostirala se kopnena površina sastavljena od niza većih otoka. Ako je ona bila pradomovina čovjekova, onda su podvodne kamene građevine oko Yonagunija prvi materijalni dokazi njenog postojanja.
          U tom kontekstu baca se novo svijetlo na dosada neobjašnjene pacifičke fenomene kao što su gigantske kamene glave na Uskršnjim otocima. Visoke po nekoliko desetina metara i teške desetine tona trebale bi imati pandan i u pronađenim podvodnim gradovima oko Japana.
          Veliki broj knjiga posljednih decenija donosi niz spiritualnih viđenja civilizacije Mu, odnosno Lemurije. Sažeto, riječ je o drevnoj civilizaciji koja je egzistirala prije i uporedo sa Atlantidom. Vjeruje se da se Mu prostirala u južnom Pacifiku, u trokutu između Sjeverne Amerike, Azije i Australije. Na vrhuncu svoje civilizacije stanovnici zemlje Mu su bili vrlo duhovno razvijeni.
          Kronološki gledano, Mu je najstarija poznata civilizacija. I spiritualno najrazvijenija. Nikada, ni prije, ni poslije, stanovnici jedne zemlje nisu živjeli u takvom duhovnom balansu i harmoniji sa prirodom. U kasnijem razdoblju, njima se pridružila civilizacija Atlantide.
          Stanovnici civilizacije Mu su koristili tehnologije koje ne zagađuju prirodu. Poštivali su zajednicu, individuu i miroljubivu ko-egzistenciju.

          6a0133f3a4072c970b0147e1ee8509970b-800wi.jpg

          Kamene statue, zidovi i hijeroglifi Uskršnjih otoka
          Uskršnji Otoci su razbili teze o superiornosti “naše” civilizacije. Najizoliranije mjesto na Planetu, komadić vulkanskog tla, pruža utočište monolitnim glavama teškim nekoliko desetina tona. Nema naučnog objašnjenja za njihove autore iz prostog razloga što zvanična povjesna znanost ne priznaje postojanje superiornijih civilizacija iz duboke prošlosti.
          Uvidom u podatke o kamenm glavama na postoljima (Moai) te laserskom preciznošću s kojima su kameni blokovi obrađivani...ostaje bez odgovora pitanje koja je to civilizacija iz dubina prošlosti imala tehnologiju za obradu, a zatim i za prijevoz desetine tona teških kamenih blokova na drugu stranu otoka (20 km)?
          Postojanje čovjekove pradomovine u Pacifiku, civilizacije Mu, čije su istočne granice dosezale do Južne Amerike, preko Uskršnjih otoka, dobija se logično objašnjenje.
          Sljedeća zagonetka je vezana za autorstvo misterioznih hijeroglifa. Oni su pronađeni na tisućama kamenih ploča na Uskršnjem otoku.
          Dosadašnji pokušaji dešifriranja hijeroglifa slažu se da kamene ploče govore o "Stvaranju" i „Povijesti" i to dotada nepoznatim, ali fascinantnim pismom.
          I, na koncu, malo poznati detalj, vezan za Uskršnji otok odnosi se na nekoliko podignutih kamenih zidova na južnim obroncima otoka u blizini mjesta Rano Kau. Kameni blokovi su isklesani takvom preciznošću da idealno naliježu jedan na drugi. Nije bilo potrebe za bilo kakvim vezivnim materijalom.
          Identični zidovi postoje na nizu lokacija u Peruu, čime se može objasniti prisustvo civilizacije Mu na južnoameričkom tlu.

          Civilizacija Mu u drevnom Peruu
          Zadnjih nekoliko desetina tisuća godina mnoge civilizacije su se pojavile i prohujale Južnom Amerikom. Osvajači su preuzimali građevinska, inženjerska i artistička znanja od osvajanih.
          Idući dalje u povijest, informacije postaju šture i zamagljene; o prethodnicima naroda Moche i kulturama prije njih malo se zna. Sve dok se ne dođe do doba kada su emigranti sa Atlantide počeli da krče prašume Amazona i nastanjuju planinske Ande prije 11 500 godina. Još dalje u dubini povijesti naći ćemo tragove civilizacije Mu na različitim stranama Perua.
          O tome svjedoče mnogi arheološki nalazi, razni artefakti i održavanje običaja iz daleke prošlosti na područjima Južne i Srednje Amerike. Ovdje ćemo samo nabrojiti neke od njih ne ulazeći u sve detalje:
          - Peruanske piramide sunca i mjeseca
          - stari grad Kusko
          - kiklopski zidovi Saksajvumana
          - Sveta dolina
          - Machu Picchu (krov svijeta)
          - kamene šume
          - Naska linije
          - Naska piramide
          - Tutukume piramide
          - Bolivijski Tihuanako sa svojim hijeroglifima (kao oni na Uskršnjem Otoku)
          - itd.
          Zajedničko za sve moglo bi se reći da je sljedeće:
          - Građevinski oduhvati koji se današnjom suvremenom tehnikom i tehnologijom vrlo teško mogu replicirati ili je to uopće nemoguće
          - Vrlo razvijena kultura i postojanje pisma
          - Astrnomija i astrologija kao znanstvene grane na vrlo viskoj razini (u nekim detaljima na višoj razini znanja od današnje)
          - Tahnološki je korištena energija Zemlje, Sunca i Mjeseca
          - Čovjek je egzistirao kao biološko i umno biće, kao duhovno biće i kao spiritualna bića.

          Inca_stone_architecture_Machu_Picchu_Peru_e905077.jpg


          Vjerovatno najveća pljačka u povijesti ljudskog roda svela se na otimačinu svega dragocjenog od onog što su Inke naslijedile od prethodnih civilizacija i što su stjecali svojim radom i to od strane europskih osvajača, konkvistadora i kršćanske crkve.
          "Veliko kraljevstvo Chimu" je prethodilo Inkama. Njihov glavni grad Chan Chan je najveći u prethistorijskom Peruu (u blizini današnjeg grada Truijillo, na pacifičkoj obali). Sve građevine su bile od cigle: piramide, hramovi, javne zgrade. Svaka cigla je bila posebno ukrašena zlatom, srebrom i bronzom. Impresivna mreža irigacionih kanala uveliko podsjeća na sličnu mrežu koju je imala Atlantida. Dvije žetve godišnje i obilje zelenila darovali su vješti Chimu svom narodu koji se skrasio između vijenca Andskih planina i kamenih pustinja prema Pacifiku.
          Da li je ljudska vrsta ista naučila? Ili iste greške neminovno slijede jedna za drugom? Civlizacija za civilizacijom, jedno doba za drugim. Naivno mislimo da smo izumili načine da ukrotimo prirodne sile... a sve je, zapravo, davno bilo izmišljeno. Stvari se samo ponavljaju, prirodne katastrofe zbrišu ostatke prethodne civilizacije, a nova počinje ispočetka. U momentu kada homo sapiens misli da naučno i tehnološki gospodari svojom okolinom, u svojoj oholosti zaboravlja svoju duhovnu supstancu... I ne vidi neminovan kraj. Nuklearne tehnologija i biološko naoružanje ne idu zajedno sa plemenskom razinom razmišljanja prosječne vojničke glave u bilo kojoj zemlji današnjeg "razvijenog" svijeta.


          Da ne filozofiram sad o tehnologiji "crnaca", rezati granit ni sa najsuvremenijim strojevima nije lako, a oni su ga obrađivali kao da je glina prije 5000 i više godina.

          Ono što se znalo o astrologiji prije 5000 i više godina, mi smo tek otkrili u srednjem vijeku.
          "Your body is your biggest artwork."

          DARUVAR 2012 JUNIORI TEŠKA KATEGORIJA 1. MJESTO
          DARUVAR 2012 APSOLUTNI JUNIORSKI PRVAK DRŽAVE
          BIHAĆ OPEN 2012 JUNIORI +75 KG 1. MJESTO

          SASTAVLJANJE PROGRAMA TRENINGA I PREHRANE TE VOĐENJE KROZ PRIPREME. VIŠE INF. U INBOX, NA FACEBOOKU PROFILU ILI PUTEM MAILA: barimarko@gmail.com

          https://www.facebook.com/MBbodybuilding

          Comment


          • #35
            Re: Crnci vs bjelci

            Originally posted by kelly View Post
            Kakvu genetsku prednost crnci imaju u nogometu kad su oduvijek svi najbolji nogometaši svijeta bijelci?
            samo brazilaca ima koliko hoces...
            pele, ronaldinho, rivaldo...

            Comment


            • #36
              Re: Crnci vs bjelci

              Originally posted by FcB
              i smijesnom mi je kad se tvrdi da su bijelci jednaki sa crncima
              crnci su fizički superiorniji u svakom smislu
              Reci mi zasto su onda Rusi, Bugari, Kinezi, Kazakstanci i ostala ekipa europski, svjetski i olimpijski prvaci u Olimpijskom dizanju utega? Necu ni spominjat Strongman, Powerlifting........
              "Your weak points are caused by not doing what you hate to do" Louie Simmons

              Youtube shit
              Web

              Comment


              • #37
                Re: Crnci vs bjelci

                Originally posted by 123 View Post
                Reci mi zasto su onda Rusi, Bugari, Kinezi, Kazakstanci i ostala ekipa europski, svjetski i olimpijski prvaci u Olimpijskom dizanju utega? Necu ni spominjat Strongman, Powerlifting........
                A zašto su recimo Pakistanci velesila u kriketu? Jer su genetski nadareniji za taj sport? Neke stvari su kulturno uvjetovane. Opet ću reći da crnci u razvijenom svijetu čine manjinu od možda desetak posto, čak i ako se u nekom sportu "smjenjuju s bijelcima" to je još uvijek prilično indikativno.
                Željezo mi je u krvi!

                Comment


                • #38
                  Re: Crnci vs bjelci

                  Originally posted by kelly View Post
                  Ja opovrgavam navode iz članka:

                  Kakvu genetsku prednost crnci imaju u nogometu kad su oduvijek svi najbolji nogometaši svijeta bijelci?
                  soccer je nogomet; football je po američkom engl. ragbi

                  (mislim da se ovdje na to misli, makar je i u pravom nogometu dosta tijesno)

                  "Wanting something and being committed to something are two totally different things. We all want." Craig Harper

                  Comment


                  • #39
                    Re: Crnci vs bjelci

                    treniro sam prije košarku i gledao dosta dokumentaraca i svega vezanog za taj sport i u jedno sam siguran .. ni jedan bijelac nema veći odraz od crnca.. zašt? listovi su im genetski drugačiji.. kak je neki doktor objasnio podignuti su im više gore nego kod bijelaca.. i to preko 90% slučajeva.. razlika se nevidi na oko..nekim da nekima ne.. ako nađem link na dokumentarac stavim ga.. možda danas u doba svakakvih stvari za poboljšanje preformansi tu i tamo neki bijelac ima brutalan odraz ali ma koliko god vježbali svi rekordi što se tiče odraza drže crnci.. radi genetski drugačijih listova imaju bolje predispozicije da usavrše bolji odraz nego bijelci
                    Originally posted by darios
                    pa trbušnjaci na mršavoj osobi izgledaju savršeno, ja ne izgledam mršavo ali jesam mršav samo se to ne primjeti jel sam širok

                    Comment


                    • #40
                      Re: Crnci vs bjelci

                      Originally posted by FcB View Post
                      samo brazilaca ima koliko hoces...
                      pele, ronaldinho, rivaldo...
                      Pa nisu Brazilci crnci... Nijedan od ove trojice nije crnac, to su mješanci; Pele ima najviše od crnaca ali Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho su više bijelci nego crnci.

                      Rase

                      Prema brazilskom Ustavu iz 1988. godine, rasizam je težak zločin i kažnjava se zatvorom. Zbog velike koncentracije i zajedničkog života različitih rasa, rasizam u Brazilu je vrlo rijedak. Prema popisu IBGE-a iz 2000. godine, rasna struktura Brazila je slijedeća:
                      • bijelci 53.7%
                      • mješane rase 38.5% (većinom bijelci i crnci (mulati)
                      • crnci 6.2%
                      • azijati 0.5%
                      • američki indijanci 0.4%
                      • neodređeni 0.7%
                      Last edited by kelly; 07-12-11, 19:39.
                      pobjednici traže načine a gubitnici razloge

                      Comment


                      • #41
                        Re: Crnci vs bjelci

                        Pod Football se misli američki nogomet a ne nas europski ... glupi ameri kazu soccer

                        Comment


                        • #42
                          Re: Crnci vs bjelci

                          mulatima je najbolje.. imaju sve od crnca i bijelca dobro :P a nisu pripečeni nego pare tamniji bijelci usred litnje sezone
                          Today, I will do what others won't, So tommorow I can do what others can't !

                          R.I.P Aziz Sergeyevich Shavershian - Zyzz, Son of Zeus. Brother of Hercules. Father of Aesthetics.
                          <3 23.3.1989 - 6.8.2011 <3

                          Comment


                          • #43
                            Re: Crnci vs bjelci

                            Originally posted by juka View Post
                            mulatima je najbolje.. imaju sve od crnca i bijelca dobro :P a nisu pripečeni nego pare tamniji bijelci usred litnje sezone
                            dada a i mulatkinje imaju ekstra vrhunske guze D kad vidim one brazilke srce mi stane D
                            Originally posted by darios
                            pa trbušnjaci na mršavoj osobi izgledaju savršeno, ja ne izgledam mršavo ali jesam mršav samo se to ne primjeti jel sam širok

                            Comment


                            • #44
                              Re: Crnci vs bjelci

                              a nisu zagorile i dostupne su svima.. o tome ti pričan.. :P
                              Today, I will do what others won't, So tommorow I can do what others can't !

                              R.I.P Aziz Sergeyevich Shavershian - Zyzz, Son of Zeus. Brother of Hercules. Father of Aesthetics.
                              <3 23.3.1989 - 6.8.2011 <3

                              Comment


                              • #45
                                Re: Crnci vs bjelci

                                Originally posted by mužjak View Post
                                A zašto su recimo Pakistanci velesila u kriketu? Jer su genetski nadareniji za taj sport? Neke stvari su kulturno uvjetovane. Opet ću reći da crnci u razvijenom svijetu čine manjinu od možda desetak posto, čak i ako se u nekom sportu "smjenjuju s bijelcima" to je još uvijek prilično indikativno.
                                Jesi uopce shvatio na sto ciljam svojim postom?
                                "Your weak points are caused by not doing what you hate to do" Louie Simmons

                                Youtube shit
                                Web

                                Comment

                                Working...
                                X