Announcement

Collapse
No announcement yet.

CHAT

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Re: CHAT

    Originally posted by gavranka View Post
    Nema problema Inače, ti si jedna od rijetkih žena ovdje koja je u ovome godinama, pa me jako zanimaju tvoja iskustva, a zapravo, rijetko pišeš nešto konkretnije u temama..
    Istina! A razlog je što nisam imala neku potrebu otvarati svoju temu ili dijeliti iskustva zbog toga što tebe i Meg nije bilo, a ugl. muškadiji ovdje ionako ti naši unosi nisu bliski i zanimalo bi ih samo kako je dupe ispalo na kraju

    Originally posted by gavranka View Post
    Što reći da si mijenjala (ste mijenjali) koncept? Ciljaš na nešto drugo ovaj put?
    Što bi značilo niži UH? 100, 200, 300 gr
    Kako stojiš/si stajala sa kilažom? Znam da je totalno nebitno, ali me baš zanima jer meni baš teško kg padaju iako mi bf pada..
    Inače, ako je ovo nedavno slikano što si stavila za avatar, ne čini mi se kao da ti je ostalo još puno posla
    Slika je od prošle godine, čisto da se podsjetim da sam to već napravila par puta i da me motivira

    Unosi su od 20-100UH, M do 60, svaki dan te rotacije, baš moram pazit koji je dan i gdje sam (što je drugačije jer prošle godine jer sam npr. imala tjedan dana pon-pet iste unose, pa samo vikend drugačiji malo, a rotacije samo zadnjih 2-3 tjedna defke). Pa tako bude tjedan-dva, pa opet promjena s unosima. Danas sam imala punjenje, pa još uvijek dolazim k sebi, išla sam do 300UH i recimo da komotno mogu proć ko 4. mjesec u trudnoći da se fotkam sada haha.

    Zato sam napisala gore da ne znam što i kada očekivati jer mi je totalno novi pristup.
    Kardio sad polako ide nakon treninga, pa ajde, barem ću se iznojit pošteno, imat feeling da se nešto događa haha

    Danas sam čak pojela sladoled
    Tko nije probao moraaaaaaaaa - novi King 7 Secrets - orgazam
    king.jpg

    Kažem "čak" jer nikad ne pojedem nešto za cheat dok god nemam ta punjenja. Niti imam potrebe za slatkim, al zato bi pokupovala pola pekare da mogu
    Moji su ti svi obroci poprilično "dosadni", npr.
    obrok2.jpg
    obrok4.jpg
    S tim da tu još ide zdjela salate kod svakog obroka, ostalo kuhano povrće (mama mi je vegetarijanka, pa mi je to uvijek dostupno bez da brinem).
    Bademe grickam, orahe, laneno isto koristim (makar mi je ijuuu), ribe dosta..
    Ne jedem rižu uopće skoro, nešto smeđa tjestenina jer mi lakše sjeda, krumpir kuhani znam (posebno kad su niski unosi, tipa 30UH, pa onda ujutro naranča, a nakon treninga krumpir jedan-dva haha), svoj kruh si doma radim posebno. Od žitarica samo proso, heljda, ne jedem zobene.
    Iz voća pokupim dosta UH-a ujutro.
    Salame, 0 bodova. Kod mene ti ne prolaze niti one kao piletina, puretina, bla bla šunke neke 2% masti, niti jedem 0,1% masti stvari što postoje jer su čisti junk u biti (light shit).

    Imam posao na kojem sjedim cijeli dan, znači ujutro u 7 sjednem u auto, radim za kompom i jako je psihički zahtjevno, navečer u 6 uđem u teretanu čim siđem s autoputa, tako da mi nije baš najjednostavnije jer je zbilja metabolizam onda u bedu, spor, sve mi teže pada, pa hodam na poslu svakih 2-3 sata po zgradi gore-dolje po stepenicama da malo cirukulacija proradi, inače bi zahrđala.
    Zato mi je prehrana cijele godine tako striktna jer bi škemba i celulit bili samo tako tu.

    Ok, čak mi se jednom ovo dogodilo za doručak haha
    obrok3.jpg

    I samo voda, voda, voda i još vode, ništa jeger.
    Puno soka od cikle, mrkve, jabuke (doma si iscjedim sve).
    Zeleni čaj baš ne pijem, kofein uopće ne jer mi ne paše nikako.

    Protiv celulita derem tih par litara vode, kalija (i Vakum tretmane u wellness centru sad pred ljeto - ako nisi probala, definitivno preporučam, boliiiii, ali vrijedi jer ti sve to razbije, ne ostane ni trunke nepravilne kože).

    Od suplemenata, klasika: whey (osobno Hydrowhey Optimumov (vrijedi svake lipe), BCAA, kreatin (oboje isto od ON-a), kalcij, magnezij, cink, b kompleks, c vitamin, omega, enzimi, željezo, E vitamin kad se sjetim...



    Što se treninga tiče, ne mogu se kao ti i Megi pohvalit nekim liftovima, niti težim tome. Posebno kod čučnjeva previše, noge jednostavno izmaknu kontroli jer kvadovi polude, zaoble se nekam i nastane rupa previše i meni to više nije to što JA želim. Tako da ti ja njih radim ko nužno zlo (iskrene isprike ljubiteljima ovdje), ugl. s najjadnijim težinama. Koliko god zvučalo smiješno, ali jači trening napravim tako kad točno znam koji mišić pogađam da i samo šipku 20kg stavim, usredotočim se mislima na njega, nego kad se natrpam pa da samo dignem jedvice i onda od toga ništ korisnog.

    Puno izolacija derem što se svega tiče, tih kompleksih jako malo imam kad sad razmišljam. Imala sam neku ozljedu leđa početkom godine, pa ništa više DL, zadržala sam Morningse samo. Jedino što dosta radim su iskoraci, obični, bugarski. Superserije stalno su u igri. Triseti svi mogući, bilo da je riječ o gornjem-donjem dijelu, sve. Nekad na kraju treninga i po 4 vježbe x 4 ponavljanja u krug, tako da tamo ostavim zadnji dio energije za trening. Primjera radi, za ruke u tom gigasetu odradim potisak s čela + pregib šipkom stojeći + ekstenzija konopcem + pregib bučicama i tako 3 kruga i onda još s povlačenjem na latu zaključam trening.

    Dupe radim 2 puta tjedno masu i stvarno ako što pogađam sa svih strana s pravim guštom, to je to. Svi mogući kickovi - gore, u stranu, na sve četiri, stojeći..., pa mostovi s opterećenjem (bilo s leđima na podu, bilo s leđima klupici, pa onda propadaš s šipkom na bokovima). Hiperekstenzije obavezno ubacim u te neke superserije. Npr. most + hiperekstenzija + kickback (s obzirom da nemam spravu, onda radim na sve četiri tako da guram gore na spravi za nožnu ekstenziju gdje mogu natrpat težine). Ili radim taj kickback na nožnoj 4 x 15 ponavljanja svaka noga bez pauze... OMG. Samo to mogu reć.

    Ruke isto puno dobivaju na značaju, gore opisala dio, ramena da budu zaobljena.
    Volim da se vidi, da je osjećaj da iza tog izgleda stoji trening, ali opet ne too much, pa kad obučem haljinu da izgledam ko hulk
    Za kraj su mi super kad imam onako bez pauze lateralno 15 + letenje u pretklonu 15 + lateralno 15, malo odmor i onda još tako 2 serije. Ili radim dropp serije 4 kilaže x 4 kruga po 15, znači samo jedna već ima u sebi 15x4, to pržiii, suze ali i sreća kad se strovališ na strunjaču znajući si uspjela izvuć max!

    Struk isto dosta dajem značaju, kad si već dolje napisala da ti je bed to sve dovest u red. Postoji jedna vježba koji možeš raditi na latu, savršena za dobivanje struka. Dan danas nisam našla sliku na netu i kako se to zove. Ugl. stavi onu jednu ručkicu metalnu u visinu lakta. Primiš s obje ruke, s tim da kad je npr. desna strana tebe okrenuta s boka prema latu, ruka je svinuta u laktu pod 90° i uz tijelo je staviš, a lijevom rukom samo primiš ručkicu da bude neka ravnoteža, ona nije uz tijelo. I onda tijelo rotiraš prema lijevo, bez da mičeš ruke i lakat i ne okrećeš u bokovima. Moraš povlačiti okret iz leđa, osjetit ćeš taj mišić u ravnini struka nakon par zaokreta. Nadam se da si skužila što hoću reć. Probaj napraviti, skontat ćeš u gymu kako.

    Ostale vježbe za trbušne su ugl. viseće naravi i neki trzaji na podu, podizanje nogu. Ali opet u svemu tome jako pazim donji dio leđa, sve je na podu. Radim 2-3 puta tjedno 5 serija po 15 pon.

    Kardio, veslanje - steper - hodanje uzbrdo. Kad se defka zaoštri, onda ubacim i po 15 min tabatu - ako tad mi majica ne promjeni boju iz svjetloplavu u tamnoplavu, neće nikad.

    Originally posted by gavranka View Post

    Nakon onih dva mjeseca defke sam malo odmarala, pa sam sad opet na defki dva tjedna i vjerojatno, još ću biti dva, možda i više..nije mi to baš neki problem, sad sam se zainatila da ću to riješiti
    Ali, općenito, nisam zadovoljna..baš taj donji dio trbuha i mene zeza i nakupljam dosta vode..voljela bi to iscijediti do kraja, ali opet mislim da neću biti zadovoljna niti s tim..već mi se stvaraju pločice na trbuhu, a ja bi htjela onako ženstveniji oblik..a tu baš i ne mogu puno utjecati..a ruke su mi ogromne već sad..trebala bi mijenjati zapravo cijelu figuru..ah, žene
    Kužim na čemu si.
    Probaj onda malo i te namirnice vidjet koje koristiš, a koje možda i nisu idealne. Malo više kalija, c vitamina.
    A za struk sam ti gore napisala ideju kako možeš probati malo oblikovati.
    Možeš utjecati sigurno na dosta toga, ovisi i o odabiru treninga, zato ovo i je individualni sport u kojem se "krojiš".
    Razmisli malo što radiš da ti na to najviše utječe, pa negdje nešto izbaci, dodaj malo drugačiji pristup.

    Nadam se da sam malo sad pomogla s podužim postom ili bar dala detaljniji uvid u svoju način!

    "Wanting something and being committed to something are two totally different things. We all want." Craig Harper

    Comment


    • Re: CHAT

      Jedna od sinoc iz Pule :P


      sent from my nokia 3410
      https://www.youtube.com/channel/UCkt...HNAw679eK-nhOQ
      http://instagram.com/dinc_94
      http://www.myfitnesspal.com/profile/dino097
      myprotein code: MP24017174

      Comment


      • Re: CHAT

        pogledao prve tri sezone GoT (hvala Turupe ), čim sam počeo gledat, pogledao u tjedan dana sve. i ako khaleesi umre, tj ako ju ubije netko, bojkotirat ću seriju, definitivno. četvrtu sezonu ću pogledat kad sve izađu, u jednom dahu.



        đesi!?
        Last edited by domagoj; 05-05-14, 08:43. Reason: krivo napisao khaleesi, izviniteme
        The day you started lifting is the day you became forever small. Because you will never be as big as you want to be. Or as you think you are.

        Fak me, right?

        Comment


        • Re: CHAT

          jooooj sto su slatke, neke patkice??

          Domagoje, nazalost Ser Jorah je ubije uz oprostajne rijeci ''listen hoe, ya ain't puttin THIS (pa pokaze na sebe) in da friendzone. valar morgulis.''

          bas fina prica o Stalloneu (kratka je i procitajte) http://www.tickld.com/x/sylvester-st...his-is-amazing
          ``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman

          "I don't have dreams, I have goals.'' - Harvey Specter

          Comment


          • Re: CHAT

            Originally posted by Megara View Post
            jooooj sto su slatke, neke patkice??

            Domagoje, nazalost Ser Jorah je ubije uz oprostajne rijeci ''listen hoe, ya ain't puttin THIS (pa pokaze na sebe) in da friendzone. valar morgulis.''

            bas fina prica o Stalloneu (kratka je i procitajte) http://www.tickld.com/x/sylvester-st...his-is-amazing
            shema prica. i h. bogart je ima facijalnu paralizu. nije moga micat desnu (stranu usta) i poceja frfljat. rana iz ww1. i to mu na kraju postalo trademark.

            bilokakobilo kad neko spomene sly-ja odma se sitin najace reklamae ikad.

            ISUS PAPA KRŠČANIN !!!

            Comment


            • Re: CHAT

              Originally posted by Megara View Post

              Domagoje, nazalost Ser Jorah je ubije uz oprostajne rijeci ''listen hoe, ya ain't puttin THIS (pa pokaze na sebe) in da friendzone. valar morgulis.''
              ne znam šta da ti kažem na ovo, osim :
              The day you started lifting is the day you became forever small. Because you will never be as big as you want to be. Or as you think you are.

              Fak me, right?

              Comment


              • Re: CHAT

                Originally posted by vea View Post
                Istina! A razlog je što nisam imala neku potrebu otvarati svoju temu ili dijeliti iskustva zbog toga što tebe i Meg nije bilo, a ugl. muškadiji ovdje ionako ti naši unosi nisu bliski i zanimalo bi ih samo kako je dupe ispalo na kraju



                Slika je od prošle godine, čisto da se podsjetim da sam to već napravila par puta i da me motivira

                Unosi su od 20-100UH, M do 60, svaki dan te rotacije, baš moram pazit koji je dan i gdje sam (što je drugačije jer prošle godine jer sam npr. imala tjedan dana pon-pet iste unose, pa samo vikend drugačiji malo, a rotacije samo zadnjih 2-3 tjedna defke). Pa tako bude tjedan-dva, pa opet promjena s unosima. Danas sam imala punjenje, pa još uvijek dolazim k sebi, išla sam do 300UH i recimo da komotno mogu proć ko 4. mjesec u trudnoći da se fotkam sada haha.

                Zato sam napisala gore da ne znam što i kada očekivati jer mi je totalno novi pristup.
                Kardio sad polako ide nakon treninga, pa ajde, barem ću se iznojit pošteno, imat feeling da se nešto događa haha

                Danas sam čak pojela sladoled
                Tko nije probao moraaaaaaaaa - novi King 7 Secrets - orgazam
                [ATTACH=CONFIG]17926[/ATTACH]

                Kažem "čak" jer nikad ne pojedem nešto za cheat dok god nemam ta punjenja. Niti imam potrebe za slatkim, al zato bi pokupovala pola pekare da mogu
                Moji su ti svi obroci poprilično "dosadni", npr.
                [ATTACH=CONFIG]17927[/ATTACH]
                [ATTACH=CONFIG]17928[/ATTACH]
                S tim da tu još ide zdjela salate kod svakog obroka, ostalo kuhano povrće (mama mi je vegetarijanka, pa mi je to uvijek dostupno bez da brinem).
                Bademe grickam, orahe, laneno isto koristim (makar mi je ijuuu), ribe dosta..
                Ne jedem rižu uopće skoro, nešto smeđa tjestenina jer mi lakše sjeda, krumpir kuhani znam (posebno kad su niski unosi, tipa 30UH, pa onda ujutro naranča, a nakon treninga krumpir jedan-dva haha), svoj kruh si doma radim posebno. Od žitarica samo proso, heljda, ne jedem zobene.
                Iz voća pokupim dosta UH-a ujutro.
                Salame, 0 bodova. Kod mene ti ne prolaze niti one kao piletina, puretina, bla bla šunke neke 2% masti, niti jedem 0,1% masti stvari što postoje jer su čisti junk u biti (light shit).

                Imam posao na kojem sjedim cijeli dan, znači ujutro u 7 sjednem u auto, radim za kompom i jako je psihički zahtjevno, navečer u 6 uđem u teretanu čim siđem s autoputa, tako da mi nije baš najjednostavnije jer je zbilja metabolizam onda u bedu, spor, sve mi teže pada, pa hodam na poslu svakih 2-3 sata po zgradi gore-dolje po stepenicama da malo cirukulacija proradi, inače bi zahrđala.
                Zato mi je prehrana cijele godine tako striktna jer bi škemba i celulit bili samo tako tu.

                Ok, čak mi se jednom ovo dogodilo za doručak haha
                [ATTACH=CONFIG]17929[/ATTACH]

                I samo voda, voda, voda i još vode, ništa jeger.
                Puno soka od cikle, mrkve, jabuke (doma si iscjedim sve).
                Zeleni čaj baš ne pijem, kofein uopće ne jer mi ne paše nikako.

                Protiv celulita derem tih par litara vode, kalija (i Vakum tretmane u wellness centru sad pred ljeto - ako nisi probala, definitivno preporučam, boliiiii, ali vrijedi jer ti sve to razbije, ne ostane ni trunke nepravilne kože).

                Od suplemenata, klasika: whey (osobno Hydrowhey Optimumov (vrijedi svake lipe), BCAA, kreatin (oboje isto od ON-a), kalcij, magnezij, cink, b kompleks, c vitamin, omega, enzimi, željezo, E vitamin kad se sjetim...



                Što se treninga tiče, ne mogu se kao ti i Megi pohvalit nekim liftovima, niti težim tome. Posebno kod čučnjeva previše, noge jednostavno izmaknu kontroli jer kvadovi polude, zaoble se nekam i nastane rupa previše i meni to više nije to što JA želim. Tako da ti ja njih radim ko nužno zlo (iskrene isprike ljubiteljima ovdje), ugl. s najjadnijim težinama. Koliko god zvučalo smiješno, ali jači trening napravim tako kad točno znam koji mišić pogađam da i samo šipku 20kg stavim, usredotočim se mislima na njega, nego kad se natrpam pa da samo dignem jedvice i onda od toga ništ korisnog.

                Puno izolacija derem što se svega tiče, tih kompleksih jako malo imam kad sad razmišljam. Imala sam neku ozljedu leđa početkom godine, pa ništa više DL, zadržala sam Morningse samo. Jedino što dosta radim su iskoraci, obični, bugarski. Superserije stalno su u igri. Triseti svi mogući, bilo da je riječ o gornjem-donjem dijelu, sve. Nekad na kraju treninga i po 4 vježbe x 4 ponavljanja u krug, tako da tamo ostavim zadnji dio energije za trening. Primjera radi, za ruke u tom gigasetu odradim potisak s čela + pregib šipkom stojeći + ekstenzija konopcem + pregib bučicama i tako 3 kruga i onda još s povlačenjem na latu zaključam trening.

                Dupe radim 2 puta tjedno masu i stvarno ako što pogađam sa svih strana s pravim guštom, to je to. Svi mogući kickovi - gore, u stranu, na sve četiri, stojeći..., pa mostovi s opterećenjem (bilo s leđima na podu, bilo s leđima klupici, pa onda propadaš s šipkom na bokovima). Hiperekstenzije obavezno ubacim u te neke superserije. Npr. most + hiperekstenzija + kickback (s obzirom da nemam spravu, onda radim na sve četiri tako da guram gore na spravi za nožnu ekstenziju gdje mogu natrpat težine). Ili radim taj kickback na nožnoj 4 x 15 ponavljanja svaka noga bez pauze... OMG. Samo to mogu reć.

                Ruke isto puno dobivaju na značaju, gore opisala dio, ramena da budu zaobljena.
                Volim da se vidi, da je osjećaj da iza tog izgleda stoji trening, ali opet ne too much, pa kad obučem haljinu da izgledam ko hulk
                Za kraj su mi super kad imam onako bez pauze lateralno 15 + letenje u pretklonu 15 + lateralno 15, malo odmor i onda još tako 2 serije. Ili radim dropp serije 4 kilaže x 4 kruga po 15, znači samo jedna već ima u sebi 15x4, to pržiii, suze ali i sreća kad se strovališ na strunjaču znajući si uspjela izvuć max!

                Struk isto dosta dajem značaju, kad si već dolje napisala da ti je bed to sve dovest u red. Postoji jedna vježba koji možeš raditi na latu, savršena za dobivanje struka. Dan danas nisam našla sliku na netu i kako se to zove. Ugl. stavi onu jednu ručkicu metalnu u visinu lakta. Primiš s obje ruke, s tim da kad je npr. desna strana tebe okrenuta s boka prema latu, ruka je svinuta u laktu pod 90° i uz tijelo je staviš, a lijevom rukom samo primiš ručkicu da bude neka ravnoteža, ona nije uz tijelo. I onda tijelo rotiraš prema lijevo, bez da mičeš ruke i lakat i ne okrećeš u bokovima. Moraš povlačiti okret iz leđa, osjetit ćeš taj mišić u ravnini struka nakon par zaokreta. Nadam se da si skužila što hoću reć. Probaj napraviti, skontat ćeš u gymu kako.

                Ostale vježbe za trbušne su ugl. viseće naravi i neki trzaji na podu, podizanje nogu. Ali opet u svemu tome jako pazim donji dio leđa, sve je na podu. Radim 2-3 puta tjedno 5 serija po 15 pon.

                Kardio, veslanje - steper - hodanje uzbrdo. Kad se defka zaoštri, onda ubacim i po 15 min tabatu - ako tad mi majica ne promjeni boju iz svjetloplavu u tamnoplavu, neće nikad.



                Kužim na čemu si.
                Probaj onda malo i te namirnice vidjet koje koristiš, a koje možda i nisu idealne. Malo više kalija, c vitamina.
                A za struk sam ti gore napisala ideju kako možeš probati malo oblikovati.
                Možeš utjecati sigurno na dosta toga, ovisi i o odabiru treninga, zato ovo i je individualni sport u kojem se "krojiš".
                Razmisli malo što radiš da ti na to najviše utječe, pa negdje nešto izbaci, dodaj malo drugačiji pristup.

                Nadam se da sam malo sad pomogla s podužim postom ili bar dala detaljniji uvid u svoju način!
                Napokon da si se raspisala
                Sad su mi puno jasnije neke stvari...imaš zeznut posao i radno vrijeme, pa ti baš i nije lako, ali zato si sve fino prilagodila sebi, to se zove organizacija
                Prilično si disciplinirana, moram priznati..svaka čast..Slika s avatara, tj. tvoja prošlogodišnja figura, je baš motivirajuća..nadam se da će ova biti sa nešto više mišića, a manje masti Sretno do kraja!
                Simplify.

                There are no shortcuts to any place worth going.

                ON GOOD DAYS I WORKOUT. ON BAD DAYS I WORKOUT
                HARDER.


                Comment


                • Re: CHAT

                  Originally posted by vea View Post
                  I samo voda, voda, voda i još vode, ništa jeger.
                  Ok, neko je upravo otpa sa popisa za Ljubljanu.

                  Originally posted by vea View Post
                  Posebno kod čučnjeva previše, noge jednostavno izmaknu kontroli jer kvadovi polude, zaoble se nekam i nastane rupa previše i meni to više nije to što JA želim.
                  Zaobljeni kvadovi nisu ruzni...

                  Originally posted by vea View Post
                  Tako da ti ja njih radim ko nužno zlo
                  Slamas mi srce...

                  Originally posted by vea View Post
                  Dupe radim 2 puta tjedno masu i stvarno ako što pogađam sa svih strana s pravim guštom, to je to.
                  Ima nade!

                  Originally posted by vea View Post
                  Puno izolacija derem što se svega tiče, tih kompleksih jako malo imam kad sad razmišljam. Imala sam neku ozljedu leđa početkom godine, pa ništa više DL, zadržala sam Morningse samo.
                  A sad bez zajebancije, GM(good morning, ne gluteus maximus) je daleko opasnija vjezba od deadlifta. Pogotovo ako na DLu radis samo koncentricni dio pokreta, sta vjerojatno nisi jer te zanima masa a ne snaga. Iako san vec nekoliko puta reka sta mislin o takvom uklapanju DLa u program. Uglavnom, ja bi GM izbacia, pogotovo ako jos uvik osjecas neugodu u ledjima. But hey, thats just advice, do whatever the fuck you wanna do.

                  Comment


                  • Re: CHAT

                    Istina, GM najgora vjezba ikad

                    Sent from my H30-U10 using Tapatalk
                    "What the mind believes the body achieves."

                    Comment


                    • Re: CHAT

                      nije ako ''odbounce''-as sa pinova

                      ali jeste da, opasnija od dl
                      ``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman

                      "I don't have dreams, I have goals.'' - Harvey Specter

                      Comment


                      • Re: CHAT

                        Originally posted by Megara View Post
                        nije ako ''odbounce''-as sa pinova
                        "Odbouncas" mozda nije najprecizniji opis... Prije bi reka da spustis na pinove, potpuno resetiras stav i ides na novo ponavljanje, nesto ko pin squats. Osoba koja je bas ludo zaljubljena u GM i zeli ga radit pod svaku cijenu, tribala bi na ovaj nacin minimizirat opasnost.Al kao sto rekoh, its just advice.

                        Comment


                        • Re: CHAT

                          Originally posted by gavranka View Post
                          Napokon da si se raspisala
                          Sad su mi puno jasnije neke stvari...imaš zeznut posao i radno vrijeme, pa ti baš i nije lako, ali zato si sve fino prilagodila sebi, to se zove organizacija
                          Prilično si disciplinirana, moram priznati..svaka čast..Slika s avatara, tj. tvoja prošlogodišnja figura, je baš motivirajuća..nadam se da će ova biti sa nešto više mišića, a manje masti Sretno do kraja!
                          Također hope so hvala ti

                          Originally posted by Maximus1950 View Post
                          Ok, neko je upravo otpa sa popisa za Ljubljanu.
                          Zaobljeni kvadovi nisu ruzni...
                          Slamas mi srce...
                          Ima nade!
                          Kvadove mi ne dirajte, to volim da mi bude kako je, blago zaobljeno, čvrsto i zategnuto

                          Ajde, ajde, naći ćemo se na pola puta.
                          Još reci da ne voliš plavuše, pa ću morat igrat na stav


                          Originally posted by Maximus1950 View Post
                          A sad bez zajebancije, GM(good morning, ne gluteus maximus) je daleko opasnija vjezba od deadlifta. Pogotovo ako na DLu radis samo koncentricni dio pokreta, sta vjerojatno nisi jer te zanima masa a ne snaga. Iako san vec nekoliko puta reka sta mislin o takvom uklapanju DLa u program. Uglavnom, ja bi GM izbacia, pogotovo ako jos uvik osjecas neugodu u ledjima. But hey, thats just advice, do whatever the fuck you wanna do.
                          GM radim jednom tjedno jer mi je odlična jedna superserija što imam, pa onda ubacim, tako da bez brige. U svakom slučaju nemam problema kod izvođenja niti osjećam bolove dan nakon i tijekom. Pa sad, ne znam točno što bih vam rekla drugo, a i znate da ja dižem dječje težine, možda bi bilo problema da se previše opteretim.

                          Svakako ću pripaziti!

                          "Wanting something and being committed to something are two totally different things. We all want." Craig Harper

                          Comment


                          • Re: CHAT

                            Vidis da se brinemo

                            Sent from my H30-U10 using Tapatalk
                            "What the mind believes the body achieves."

                            Comment


                            • Re: CHAT

                              Originally posted by vea View Post
                              Još reci da ne voliš plavuše, pa ću morat igrat na stav
                              Plavusa sa stavom, thats a new one...

                              Comment


                              • Re: CHAT

                                ponedeljak, international chest day, samo 2 ravna bench-a u prepunoj teretani


                                bro: koliko jos imas serija ?
                                ja: dvanaest
                                bro: hahah, ne ozbiljno, koliko imas?
                                ja: dvanaest, stvarno
                                bro: oj odoh raditi noge nisam jedno mjesec dana


                                lmao
                                A fool takes no pleasure in understanding, but only in expressing his opinion.


                                If the connection to the facts aren’t made in more subtle ways, you might as well be telling a crackhead that drugs are bad for him and hoping he’ll quit since you’ve told him the truth. People follow feelings, not rational self-interest.


                                * SHUT UP AND SQUAT *

                                Comment

                                Working...
                                X