Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Kad ti patika klizne..stanes, resetiras i ajmo dalje dok ti se ne zamagli i ne srusis se
Ako te bas ful omelo odmoris 5-20 sec
kooo to ide tapatal tapatalk tapatalk.....ta pa talk
16x5
19x5 21x5+ ... => 7 ( prosli put je bilo 20 x 10. dafuk?)
acc:
paused bp 30kg 5x5
CGBP 26kg 5x5
dips na kontrateg spravi [opterecenje 50kg] 3x10-12
face pulls 25kg 3x15
i seated OHP db 6kg 3x12
side raises db 4kg 4x15
obje ne znam, mrzi me defkati se...mislim necu sigurno dok ne dignem 100, a poslije, vidjecemo
Hehe, i mene mrzi defkati se Pa opet, opet sam na defki, drugi tjedan..sad sam se već navikla..s time da je defka totalno fleksibilna jer za neke namirnice teško mogu odrediti točne kcal pa ne znam niti jesam li u prevelikom deficitu..pa onda, kad baš ne mogu izdržati pojedem nešto van zacrtanoga..i imala sam na početku neke glavobolje, i spavalo mi se, svašta nešto..ali, evo drugi tjedan je već sve drukčije..uskladila sam sve i ide, i to dobro za sada..malo je problem što mi se tope i neke druge (ključne) ženske osobine..to mi se baš i ne sviđa
Zato, sredi prvo glavu..radi ono što ti je važnije..ako ti se ne defka, ti diži Kad čvrsto odlučiš izdefinirati se, sigurna sam da ćeš i to odraditi kako treba..
20 x 5
23 x 3
26 x 1+ ... => 20 odlicnih ponavljanja, sa pauzom, sve po ps-u
accessory:
incline barbell BP 4x10-12 20kg
CGBP 3x10 20kg
skullcrushers 4x6 18kg
triceps na sajli 4x15 sa 25kg
probala ''drzati'' 90kg, nisam uspjela
planks
note: nervira me sto su ovakvi procenti, eto prosli 3+ ciklus sam radila zadnju seriju sa 25, isto 20 ponavljanja.
i naravno nervira me sto nisam uspjela ovih 90kg.
note2: moram priznati da mi se ne svidja ruka, ogromna je..triceps to jest
Leave a comment: