Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
ma, kad sam pocimao radio sam FSQ jer mi je bolje lezao. a tu prije otkazu ledja, trbuh i sve ostalo prije nogu. tako da sad kad radim obicni SQ nije problem posterior chain nego noge, al bude islo to jos gore
Ne sumnjam da bude. Primjetio sam da čučanj odudara pa me čisto zanimalo gdje je zaštekalo FSQ mi dođe o.k. ponekad, ali kao zadnja vježba, kada je kvad već izmoren, tako da prvi otkaže, a ujedino je i težina manja, pa je tehnika pravilnija.
Kaj si čučanj izbjegavao, ili kasnije počeo vježbati?
ma, kad sam pocimao radio sam FSQ jer mi je bolje lezao. a tu prije otkazu ledja, trbuh i sve ostalo prije nogu. tako da sad kad radim obicni SQ nije problem posterior chain nego noge, al bude islo to jos gore
Sacu da prebacim na komp 1 snimak pa da upload-ujem,kako imitira Ervina Katonu u powerlifting odelu DD plakanje
Inace moramo improvizovati jer nemamo love za prave tegove,njegovi neki rekordi su bench press 73kg,nekad 75kg,mrtvo 90kgx1,cucanj 65kgx1 ima 71kg i 165cm,par meseci posle rodjenja je operisan(nesto na srcu)al izuzetno je jak kad su tegovi u pitanju,
Nije on bucko,ja sam deblji od njega,on inace izbaci 73kg max,a voli strasno da se zajebava dok snimamo,inace par puta skidao pantalone dok smo snimali dizanje,cesto mi je padao teg na grudi jer me zasmejavaPostavicu i kako on radi jednom
Leave a comment: