Re: Teška dizanja - Benč, čučanj, mrtvo dizanje i rameni potisak
kao prvo nemojte biti tako uskogrudni, nije svima u interesu hipertrofija, meni recimo nije, a kao drugo ako mislite reći da su svi gore navedeni na krivom forumu molio bih vas da scrollate dolje ili gore, nije bitno i vjerovali ili ne ali primjetit ćete par riječi koje idu ovako: Početna
Bodybuilding
SPORTOVI SNAGE
ko bi reko jelda
nadalje ako vas smeta nemojte čitati ništa sa ovog podforuma, to što možda ima ljudi koji navode neistine u svojim postovima, ako i ima to nek ide njima na dušu
ali nadam se da nema
što se tiče tomijevog čučnja moram priznat da možda i je upitan
ali eto neka snimi i nek prekine nagađanja jednom zauvijek, ja sam ga samo lijepo zamolio kad bude čučnio sa 250kg, a sudeći prema njegovoj dosadašnjoj progresiji brzo će, neka snimi, nadam se da hoće
kao prvo nemojte biti tako uskogrudni, nije svima u interesu hipertrofija, meni recimo nije, a kao drugo ako mislite reći da su svi gore navedeni na krivom forumu molio bih vas da scrollate dolje ili gore, nije bitno i vjerovali ili ne ali primjetit ćete par riječi koje idu ovako: Početna

ko bi reko jelda

nadalje ako vas smeta nemojte čitati ništa sa ovog podforuma, to što možda ima ljudi koji navode neistine u svojim postovima, ako i ima to nek ide njima na dušu

što se tiče tomijevog čučnja moram priznat da možda i je upitan

Comment